Becks

Her ser du vores komplette sortiment af produkter fra det tyske ølmærke Beck's. En bred vifte af forskellige produkter til ølelskeren.

Vis filtre

Per side:

Beck's - Tysklands største eksportøl

Beck's er en tysk øl brygget i Bremen. Beck's blev grundlagt i 1873 og var takket være sin nærhed til den store havn i Bremen i stand til at skabe en stor eksport i en tidlig alder. Øl produceres stadig i tyske Bremen på bryggeriet Beck & Co KG. Indtil 2002 var bryggeriet ejet af lokale familier, men blev derefter købt af InBev, som nu er verdens største ølproducent.

Beck's er nu Tysklands største eksportøl og brygges også under licens i Kina, Rumænien, Tyrkiet, Montenegro, Namibia og Australien.

Beck har tøj på

Beck's er et stort og veletableret mærke i ølverdenen. Vi er derfor stolte over at kunne tilbyde en bred vifte af tøj med det tyske øllogo. Her finder du alt fra klassiske merchandise som T-shirts og hættetrøjer til lidt mere unikke kasketter og bløde bukser.

De forskellige beklædningsgenstande har forskellige motiver med alt fra motiver taget fra ølmærkerne til enkle logoer. Beck's logo er et spejlbillede af Bremens byvåben, som er et skjold med en nøgle. Skjoldet er i rødt og hvidt, ligesom Bremens våbenskjold og statsflag.

Bremens skjold med nøglen har været brugt i byen siden 1366. Nøglen er taget fra Sankt Peter, der betragtes som skytshelgen for Bremens Katedral. Saint Peter siges at have holdt en nøgle i sin venstre hånd. Traditionelt skal denne nøgle symbolisere Bremens nøgle til verden.

Produkter

Butik

Information