Corona Extra

Her finder du hele vores sortiment af tøj og andre varer fra den klassiske sommerøl Corona.

Vis filtre

Per side:

Tøj med Coronas logo

Corona som øl behøver sandsynligvis ikke rigtig en nærmere præsentation. Den lette pilsnerøl fra Mexico er blevet en rigtig klassiker, som klarer sig bedst på rigtig varme sommerdage. Det er faktisk blevet så populært, at det i dag er en af ​​verdens bedst sælgende øl.

Vi er derfor stolte af at kunne tilbyde en bred vifte af tøj og andre varer med Corona Extra's logo. Her kan du vælge mellem alt fra sommerlige tanktoppe og T-shirts til varmere langærmede trøjer og hættetrøjer. Hvis du kan lide Corona-ølen, har vi højst sandsynligt et tøj, der passer til din smag.

Corona Extra - den mexicanske bestseller

Corona Extra er i dag en af ​​verdens bedst sælgende øl. Ølen er produceret af Mexicos største eksportbryggeri, Grup Modelo. Ølen aftappes i glasflasker i forskellige størrelser, hvor den mest almindelige størrelse i deres hjemland er 32,5 cl. Ølen aftappes også i mindre flasker på 25 cl og kaldes derefter Coronita. Den lidt større model kaldes Familiar og aftappes i 94 cl store flasker.

I nogle lande kan du også finde Corona i både tønder og dåser.

Imidlertid er Corona Extra den mest almindelige i Corona-serien, og ølen eksporteres i øjeblikket til over 150 forskellige lande. Ølen har en 4,5 volumenprocent alkohol. Corona har en let smag og meget lav bitterhed, hvilket faktisk betyder, at mange, der ellers ikke kan lide øl, kan lide at drikke Corona. Men af ​​samme grund er der mange ølelskere, der slet ikke er glade i Corona.

Som mange latinamerikanske øl skal Corona serveres godt kølet og helst med en citrusfrugt gemt i flaskens hals. De mest almindelige er lime og citron.

Produkter

Butik

Information