Herretøj i store størrelser

Her har vi listet alt vores herretøj i store størrelser for at gøre det lidt lettere at finde.
Vis filtre

Per side:
Side 1 af 11
Side 1 af 11

Herretøj store størrelser.

Det er ikke altid nemt at finde stilfuldt tøj i større størrelser end XXL, da der er mange producenter, der kun fokuserer på at producere i de størrelser, hvor den store masse mennesker har og undgår så store lagre. Vi har også meget af disse tøj, men vi har også valgt at placere et ganske stort fokus på større størrelser, og vi ønsker, at endnu større mennesker skal være i stand til at klæde sig pænt og stenet, hvis det ønskes.
Størrelser op til 7XL.

I nogle modeller har vi udover 3XL, 4XL og 5XL også størrelser 6XL og 7XL. Dette er lidt sværere for os at finde, men vi har forsøgt at få så mange af dem som muligt. Så vi håber, at disse kan passe, og at du finder din nøjagtige størrelse.

Shirt mænd store størrelser.

Vi har en hel masse gode herreskjorter i store størrelser. Fra varme og behagelige flanelletrøjer til lidt tyndere bomuldstrøjer med korte ærmer i større størrelser. Vi forsøger at opdatere hver produktside med en størrelsesguide for de store størrelser med de nøjagtige dimensioner af produktet. Hvis du ikke har en størrelsesguide til de forskellige størrelser på skjorten, tøv ikke med at kontakte vores kundeservice.

Du har muligvis brug for større størrelser af forskellige grunde, men hvis du har behov, er det ofte vanskeligt at finde kombinationen af ​​stor størrelse og stilfuldt produkt, når det kommer til skjorter. Vores skjorter er fremstillet med det samme stilfulde look i både Lille og 7XL.

Hvis du kan lide militære skjorter, så tjek vores hærshirt, der går op til 7XL.

Rem tøj i store størrelser.

Mange rockere er store mænd, og selvfølgelig er vi nødt til at sørge for at have et udvalg af merchandise fra forskellige rockband i store størrelser. Vi synes, det er helt sindssyg, at mange band vælger at udskrive deres varer op til kun XXL.

Vi leder derfor konstant efter T-shirts fra forskellige bands i størrelser 3XL, 4XL og 5XL også.

Shorts til mænd i store størrelser.

Takket være vores brede vifte af tøj fra Brandit kan vi tilbyde det tyske brands stilfulde shorts. Brandit er også i stand til at fremstille store størrelser af deres forskellige beklædningsgenstande.

Mange af shortsen er klassiske militære shorts og ofte endda med en slidt vintage-følelse på stoffet. Der er begge shorts med lidt tykkere stof og dem med lidt tyndere stof. Hvad mange af vores herreshorts har til fælles, er, at de er fremstillet op til 7XL.

Her finder du bestemt et par shorts, som du kan lide.

Store størrelser af jakker.

Vores sortiment af jakker er noget, vi er meget stolte af, og for os er det derfor nærliggende at tilbyde alle størrelser, hvor jakkerne er fremstillet. .

Her finder du fra bomberjakker i store størrelser, camouflage milter jakker, M65 jakke kæmpe og M65 jakke klassiker for blot at nævne nogle få.

T-shirts med sjove prints i store størrelser.

Vi har et stort udvalg af T-shirts med sjove prints, og de T-shirts, vi trykker selv, er alle tilgængelige i størrelserne 3XL, 4XL og 5XL. For os er det meget vigtigt at tilbyde lidt større størrelser i vores sortiment af sjove T-shirts, men vi har ikke desto mindre valgt at have en T-shirt, der holder vores høje krav til pasform og kvalitet.

Disse sjove t-shirts findes ikke her under denne kategori af tøj i stor størrelse, men du finder alle udskrifter under kategorien til dette i menuen.

Produkter

Butik

Information