Coola armband

Her finder du vores stilfulde og kølige armbånd.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 2
Side 1 af 2

Cool armbånd.

Her hos os finder du masser af kølige stropper. Vi har alt fra stilfulde kraniet armbånd til Viking armbånd og selvfølgelig håber vi, du kan lide vores stil. I klippen er armbånd et vigtigt tilbehør, hvor du frit kan vælge mellem at bære flere armbånd eller hvorfor ikke et simpelt bånd i læder, der virker rigtig godt.

Valget er dit, men at have kun en kæde omkring din arm virker, samt at have hele armen fuld. At bære et armbånd er vanedannende ligesom et ur. Når du har båret det nogen dag, vil du føle dig nøgen, så snart du er udenfor.
Stilfuld armbånd mænd.

Vi har mange stilfulde armbånd, der fungerer lige så godt på en rock festival som det virker på en fest. Her har du en meget flot detalje i din stil, som du kan styre dig selv meget godt, men stadig være meget diskret. Men først og fremmest mener vi, at dette er meget pænt. Hvis du er en større person, passer et bredere armbånd ofte meget bedre end en smal, men det er op til dig. Eller hvorfor ikke vælge flere forskellige smalle?

Uanset hvad du vælger, håber vi at du finder dit mest lækre armbånd her hos os.
Hvilken størrelse skal jeg vælge.

Det er ret nemt at måle din egen størrelse på dit armbånd. Det bedste er, hvis du har en historie, som du er meget tilfreds med. Så tag bare en linjal og læg armbåndet ved siden af. Hvis du ikke har noget før, må du måle på din arm enten med en blonder, du kan tage af eller du vil have et målebånd. Bare husk på, at du ikke bør tage det for tæt, men at du føler, så det er lidt løs, da det passer bedre, når du vælger dit armbånd.
Mænds armbånd, køligt armbånds rock

Stilfuld armbånd, du aldrig kan få for meget af. Når du har haft et armbånd i et stykke tid, føler du dig nøgen uden det. Hvorfor det er sådan, er helt klart, at du mangler det. Det passer til alt, eller? Måske ikke til skjorter, men ellers et køligt armbånd passer til de fleste ting. Og som en rocker er det et must at i det mindste have en i boksen derhjemme. Her hos os har vi samlet alle armbåndene fra både bands og andre mærker her. Vi håber du kan lide hvad du ser.

Produkter

Butik

Information