Caps

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 7
Side 1 af 7

Cool caps, hær caps med billeder online

Nu har du fundet vores seje caps for mænd. Vi har alt fra de sædvanlige fede caps til Trucker hatte med forfærdelige grusomme motiver. Vores Jack Daniels hætter er virkelig populære og selv vores stilfulde hær hætter. Der har vi nogle med print og også en billigere version, der er virkelig grusom. Så vi håber du finder din cool hat her hos os og savner dig en grusom hætte, så er du velkommen til at fortælle. Men alle vores seje hætter er af rigtig god kvalitet, og vi bestræber os altid at have dem bedste og flotteste hætter her hos os. Du køber kurset din cool hat her hos os på nettet.
Trucker Hat.

Hvad er en trucker hat? Ja det har sandsynligvis fået sit navn, fordi der er mange lastbilschafförer der har brugt denne kasket, men på det seneste er det også blevet en del af mode, og mange synes, det er en dejlig model af hætten. En klassisk trucker hat er designet til at have en buet skærm og retten højt på panden, hvor det som regel går meget godt med pressen. Den bageste ende er udformet som et net af plast eller tygnät. Spændet er normalt en lukning, som du kan sætte dig selv med din størrelse på dit hoved.
Army Cap.

Army cap er en type hætte anvendes i armerna når de havde brug for en hætte, der ikke rager så meget, og er af en fladere model end, siger trucker hat. Den samme type bøjning det på dette Cap og den store forskel er, at det næsten er afskåret hovedet hvilket giver det en flad form, så er det stof rundt om hele hætten. Spændet på disse poser kan variere meget, som nogle har hægter og andre har Flexfit men det mest almindelige er, at der er en vis form for lås, så du kan indstille den ved hovedet.

Leder du efter fede caps, hær caps med trykledning og relaterede produkter. Alt, hvad vi er nødt til at Dunken.se er i hård rock mode, rock-interiør og lignende.
Du kan finde masser af tøj, der har deres helt egen cool stil, kun her på Dunken.se.
I menuen øverst til venstre og du vil finde mere fede produkter.

Produkter

Butik

Information