Snapback caps

Her finder du et bredt sortiment af forskellige typer Snapback-hætter. Vælg mellem velkendte mærker og logoer, der er trykt på hætterne, eller hvorfor ikke en stilfuld tom hætte.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 3
Side 1 af 3

Køb snapback cap.

Snapback-kasketter er meget populære og fik deres store pause i 90'erne. Hætterne har siden levet for at få en ny opsving i tendensen i slutningen af ​​10'erne. Det, der adskiller snapback-hætten, er de lige skærme og den justerbare størrelse, der er indstillet på bagsiden. Spændet kan fremstilles som en rem, borrelås eller det mest klassiske som et plastisk spænde.

Det, der gør snapback-hætten lidt lettere at bestille, er netop den justerbare størrelse. I modsætning til den tæt beslægtede flexfitkappe kræver snapbackkappen ingen størrelser. Her kan du nemt indstille størrelsen efter dit hoved.

Snapback-hætten er nu en af ​​vores mest almindelige hætter

Snapbackkapperne er vokset i trend, og i dag fremstiller næsten alle capproducenter forskellige snapbackkapper. Du kan derfor finde hættene med utroligt store mængder mærker. Mange af vores snapback-kasketter har logoer fra film og tv-shows som Batman eller Gas Monkey Garage.

Du kan sandsynligvis sige, at der er et snapback-cap til alle.

Produkter

Butik

Information