Halstørklæde

Køb tørklæde online. Her finder du en hel flok stilfulde, seje og elegante tørklæder af forskellige typer.

Fra varme strikkede, finere tilbehørshalser til tørklæder til dem, der vil bære dit holds farver.

Vis filtre

Per side:

Køb tørklæder online

Tørklædet er først og fremmest et tøj, der bruges til at holde dig varm omkring halsen. Tørklædet er normalt langstrakt og enten bredstrikket eller tæt strikket rør i dobbeltlag. Tørklædet bruges hovedsageligt i vintersæsonen og er et praktisk tøj, da det ligesom tørklædet og det palæstinensiske sjal let kan trækkes op over ansigtet for at beskytte mod vind og kulde også.

Fordelen ved at købe et tørklæde online er, at du nemt kan få et klart billede af en bred vifte og finde tørklæder, som fysiske butikker har svært ved at holde. Når du bestiller tørklæde online, skal du huske at tjekke tørklædes længde og materialer. Disse to faktorer er de vigtigste, der adskiller de forskellige tørklæder.

Tørklæder som tilbehør

Tørklædet er blevet et almindeligt tilbehør i løbet af det 20. århundrede og tørklæder i lidt finere stoffer begyndte at stige i antal. I dag er det ikke ualmindeligt at bære et lidt finere tørklæde til den lidt finere frakke, eller når du pynter dig.

Tørklædet fungerer derefter som både den praktiske nakkevarmer og et lidt finere tilbehør.

Hvis du ikke ønsker at varme din hals, men kun vil bære tørklædet som tilbehør, kan du lade tørklædet hvile over dine skuldre for at gå ned over brystet på begge sider.

Tørklædet som tilhænger

Hvis du er lidt interesseret i sport, ved du, at mange fodboldsupportere har tørklæder med deres holds farver eller logoer. Årsagen til dette menes at være i enkelhed. Du ved ikke, hvem der var den første, der viste deres holdtilknytning til et tørklæde, men da holdet begyndte at have deres egne farver, begyndte endda supportere at fremstille buer, flag, hatte og tøj til at støtte deres hold.

Dog var tørklædet et tøj, der blev båret i alle typer af social klasse. Fra de fine herrer til den mere almindelige middelklasse. Tørklædet var simpelthen et praktisk tøj til at have med dig, når du bundede det rundt om din hals og derefter gik til at bølge af glæde og holde op under kampen.

Produkter

Butik

Information