Net sjaler

Her finder du en bred vifte af netsjaler, også kaldet Scrim tørklæde. Da tøjet er udviklet til militære operationer, er de ofte mønstret i camouflage, men fås også her som enfarvet.

Per side:

Køb netsjaler online

Her ser du vores brede udvalg af netsjaler. Net sjalene er lavet af såkaldte scrim net, der traditionelt bruges som camouflage af militæret. Militæret kan bruge scrimnets på hjelme, våben eller som sjaler. Du kan nemt folde sjalet ud og placere det over dit hoved.

Takket være nettets brede masker får du et godt syn gennem nettet, men udefra bliver dit ansigt camoufleret.

Net tørklæde eller Scrim tørklæde

Net tørklæde eller net tørklæde er sandsynligvis det navn, der mest naturligt rammer en lægmand, når du ser på tøjet. Men da nettet kaldes et scrim-net, kaldes nettets sjal ofte et scrimcarf eller scrim-sjal.

Funktionen af ​​netkappen

Mesh sjalet er faktisk overraskende varmt og fungerer til en vis grad som isolering mod nakken. Det er også lettere end lignende militære beklædningsgenstande som shemagh. Men da det er et militært tøj, er den vigtigste funktion at fungere som camouflage.

Det er derfor ikke så mærkeligt, at tøjet ofte bruges af snigskytter, på engelsk kaldet snipers. Snigskytten kan trække sin scrim over hovedet som camouflage og synke ned i sine omgivelser. Ofte er snigskytteriffelen klædt i en skærm, så den også vil synke ned i omgivelserne.

Produkter

Butik

Information