Rør tørklæde

Leder du efter et behageligt, praktisk og stilfuldt rør tørklæde? Derefter finder du her en bred vifte af forskellige typer rør tørklæde.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 2
Side 1 af 2

Bestil rør tørklæde online.

Rør tørklædeer et meget praktisk og multifunktionelt vinterbeklædning, der skal være i enhver mands garderobe. Hvad der adskiller rør tørklædet fra andre tørklæder er, at du bærer rør tørklædet over dit hoved. Derfor behøver du ikke at binde tørklædet helt, og rørklædet er også let at trække op over ansigtet for at beskytte mod sne, kulde eller endda sand.

Bordsdugen er således et meget praktisk tøj, som flere og flere mennesker har fået øje på. Tøjet bliver derfor mere og mere almindeligt i vores hverdag, og derfor kommer der også altid rørklæder med nye hårde funktioner og design.

Vi har en bred vifte af rør, hvor du finder både mønstrede eller ensfarvede rør. Vi har også et udvalg af rør tørklæder med tryk i form af kranier og zombie mundinger. Hvis du trækker tørklædet hen over din næse og mund, omdannes du til motivets skræmmende karakter.

Rør tørklæde om vinteren.

Rør tørklædet er normalt lavet af polyester mikrofiber og er lavet til at isolere. Tøjet er meget praktisk, når du skal udføre en form for aktivitet om vinteren, hvor du har brug for at være i stand til at beskytte din nakke, men også ansigtet mod vind og kulde. Derfor er det ikke ualmindeligt, at vi ser rørene omkring skiløjperne og skiløjperne.

I modsætning til fx balaclavan (røverhat), kan du beskytte ansigtet med tørklædet og derefter let trække tørklædet ned bare for at beskytte nakken igen. Tøjet er også et praktisk vintertøj til børn, fordi man ikke kan droppe tøjet, eller at tøjet kan bæres for let.

Rørklædet er helt klart et must i vintermånederne.

Produkter

Butik

Information