Bucket hat

Spand hat, fisker hat, sol hat eller Beppe hat. Et kært barn har mange navne! Her finder du i det mindste et bredt sortiment af hatten, der er vendt tilbage til mode.

Vis filtre

Per side:

Køb spand hat online.

Skovlhatten er en hat lavet udelukkende af blødt stof, der adskiller den fra andre mere stive hatte. Hvad der også adskiller hatten er dens runde form. Her har du et skallformet hoved på hatten og en skærm, der falder som en parasol omkring dit hoved.

Hatten er effektiv, når du vil beskytte dine øjne mod stærkt sollys, men er også blevet en rigtig trendsætter, der havde sit store brum i 90'erne.

På grund af det faktum, at hatten er helt i stof, har moderne stoffer med elastan gjort hætterne nu strækbare. Det er derfor lettere at få hatten til at passe på dit hoved, i modsætning til før, da hætterne blev lavet i ren bomuld.

Bucket hat historie.

Spandhue, fiskerhat, solhue eller beppehue, efter at hatten blev brugt i vid udstrækning af de ikoniske Beppe Wolgers. Ja, et kært barn har mange navne, og denne hat har virkelig været et kært barn gennem de sidste årtier.

I slutningen af ​​10'erne så vi mange af de tøj, der var populære i 80'erne og 90'erne komme tilbage. Det var cykelbukser, batikfarvede sweatere, scrunchien eller hvorfor ikke bukserne med svingede benender. Et andet beklædningsgenstande, der kom tilbage, var spandhatten, der var meget populær i 90'erne. Så kunne du se det på fyrene i Backstreet Boys, Markoolio, Eminem eller hvorfor ikke det klassiske billede af Johnny Depp som Hunter S. Thompson i filmen "Fear and avsky i Las Vegas".

Hatten havde helt klart sin storhedstid i 90'erne og forsvandt derefter lidt i 00'erne. Men som tidligere sagt, 90'ernes mode er vendt tilbage i slutningen af ​​00'erne og lever videre i 20'erne. Så også har interessen for spand hat tilbage og vi er så begejstrede for det!

Hvordan ser en spandhue ud?

Som vi nævnte tidligere, er det klassisk, at spand hatten er lavet udelukkende af blødt stof, og at det har et rundt hoved med en cirkulær skærm omkring sig. Da skærmen er lavet af stof, hænger skærmen lidt ned som en paraply.

Hatens andet design kan variere lidt afhængigt af hvad hatten er beregnet til at blive brugt til. Hatte, der skal fungere som tilbehør, har undertiden en mindre skærm, da det egentlige formål ikke er at beskytte mod solen, men i stedet for at se godt ud.

Hatte, der er beregnet til at blive brugt til fiske eller lignende, har imidlertid en lidt større skærm til beskyttelse mod sol og regn. Disse hatte er ofte udstyret med snørebånd, der giver hatten mulighed for at blive gemt under hagen eller have hatten på ryggen med snøringen rundt om halsen.

En anden detalje, som spandhatten ofte har, er udluftningshullerne med metalringe rundt om siden. Disse kan også findes på andre hatte, men også på spandhatten.

I dag er der også halmhatte og lignende, der er inspireret af spandhatteens design, og det er almindeligt at se på kvindehatte til beskyttelse mod solen.

Produkter

Butik

Information