MOLLE moduler

Her finder du en bred vifte af MOLLE moduler og tilbehør til vores rygsække med MOLLE -systemer.

Per side:
Side 1 af 2
Side 1 af 2

Hvad er MOLLE -systemer?

For at forstå, hvad MOLLE -systemer er, er det sandsynligvis en fordel at vide, hvad MOLLE er en forkortelse for. MOLLE er en forkortelse af Modular Lightweight Load-carrying Equipment. Oversat frit til modulært let bærende udstyr. MOLLE -systemer blev oprindeligt udviklet til militære formål, men deres praktiske funktion er nu også tilgængelig for det civile marked.

Så hvad er MOLLE -systemet nu? MOLLE system er et system med fastgørelsespunkter i rækker af stofbånd eller laserskåret stof. Fastgørelsespunkterne er normalt placeret på ydersiden af ​​rygsække eller særlige veste. På disse fastgørelsespunkter kan du derefter fastgøre moduler med tasker, lommer og holdere af forskellig art. Fastgørelsesløkkerne er også funktionelle til at fastgøre andre ting i, såsom reb og karabinhager.

MOLLE -systemet gør det således muligt at udvide rygsække og andre ting med flere rum. Det er også muligt hurtigt at udskifte de forskellige moduler og tilpasse det, du tager med dig, efter behovet for dagen. En anden vigtig funktion er tilgængelighed. Med et MOLLE -system kan du strategisk placere de forskellige pakninger, du skal have let tilgængelige og hurtigt tilgængelige, såsom mobiltelefoner, flydende beholdere og førstehjælp.

Moduler til MOLLE -systemer

Modulerne til MOLLE -systemer fås i mange forskellige versioner, og hver har sit eget formål. Modulerne er normalt beregnet til at øge pakningens volumen eller gøre en bestemt pakning let og hurtigt tilgængelig. Eksempler på de mest almindelige moduler til MOLLE -systemer i det civile liv er flaskeholdere, mobiltelefonlommer og førstehjælp.

Ved jagt er det almindeligt at have et modul med plads til patroner og derefter med en sikker fastgørelse af patronerne. Når man vandrer og friluftsliv, kan det være godt med et modul til for eksempel et kort.

MOLLE -systemets monteringssløjfer kan også bruges til at hænge forskelligt udstyr. Et krus i rustfrit stål med karabinhage som øre kan let fastgøres til løkkerne. Du har muligvis en radio med eller en walkie talkie med sig, som de ofte kaldes, kan sættes på siden af ​​rygsækken. Fastgør reb til siden af ​​rygsækken, eller bind en sovepose og liggeunderlag. Ja, listen over anvendelser er uendelig.

MOLLE lommer og poser

Lommerne eller "poserne", som de ofte kaldes, fås i mange forskellige størrelser og designs. Her er noget til enhver type emballage. Det mest almindelige i det civile liv er en lomme til en mobiltelefon eller førstehjælp. Hvis du for eksempel er ude at gå i skoven eller vandre, kan det være godt at have mobiltelefonen tilgængelig, men du vil måske ikke have den med i dine bukselommer med risiko for både at udsætte mobiltelefonen for stress eller den klodsethed det giver med en mobiltelefon på benet. langt.

At have plaster og forbindinger let tilgængelige og hurtigt tilgængelige er perfekt, når du er væk. At pakke dette ned med resten af ​​rygsækets emballage gør det let besværligt, når uheldet sker.

MOLLE system på rygsække

I det civile liv er MOLLE -systemer mest almindelige på rygsække. Rygsækkene har så normalt fastgørelsesløkker over forsiden af ​​rygsækken og / eller på siden af ​​rygsækken. Dette giver mulighed for at udvide ellers allerede rummelige rygsække endnu mere og gøre en bestemt del af pakken let tilgængelig.

Hvis du har en rygsæk med fastgørelsesløkker til MOLLE -systemer, bliver du nødt til at købe nogle fleksible moduler. Du vil ikke fortryde det!

MOLLE system på veste

I militæret er det meget almindeligt med MOLLE -systemer på veste. Disse veste er da normalt kun til fastgørelse af forskellige moduler til fastgørelsesløkkerne, selvom der er flere eksempler, hvor vesten også er beskyttelsesveste af forskellig art. Fordelen ved kun at bruge en vest med MOLLE system er, at du nemt kan udskifte de forskellige moduler, og du bærer derefter kun det, der er vigtigst, når vesten bruges.

Det er også muligt at vedhæfte andre former for udstyr som f.eks. Radio, reb og mere direkte til kroppen.

Selvom veste med MOLLE -systemer hovedsageligt bruges i militæret, har vi stadig en række veste med fastgørelsesløkker her i vores sortiment.

Brug modulerne uden MOLLE -system

De moduler, der kan købes til MOLLE -systemer, er designet til at passe til de forskellige typer monteringssløjfer, der er tilgængelige. Men dette forhindrer bestemt ikke at bruge modulerne i andre sammenhænge. Modulerne er normalt fastgjort med stofremme, der er fastgjort med forskellige typer knapper. Det betyder, at modulerne lige så godt kan fastgøres til fx remme / bælter, net og mere.

Mange større moduler har også bærestropper, så du kan bruge dem som en separat taske, når det er nødvendigt.

Produkter

Butik

Information