Stofposer

Et stort udvalg af stilfulde muleposer med licensmotiver fra ølmærker, tv-serier, film og meget mere. Stofposen er fleksibel, da den nemt kan rulles sammen, når den er tom og fylder minimalt. Når du så skal have noget med, tager du blot stofposen ud og fylder den med din pakke.

Per side:
Side 1 af 2
Side 1 af 2

Stilfulde stoftasker med print

I vores brede udvalg af stofposer finder du rigtig flotte print fra din yndlingsøl, din yndlings tv-serie eller film og meget mere. Motiver, der er usædvanlige at finde på stofposerne. Her kan du finde alt fra kendte logoer fra superhelte til skræmmende motiver.

Hvis du leder efter en stoftaske, der er lidt pænere at have med rundt, eller som kan hjælpe dig med at sætte stilen, så har vi stofposerne til dig. Leder du i stedet efter grimme og kedelige stoftasker, beder vi dig kigge videre.

Fordi stoftasker aldrig har været smukkere og hårdere end disse!

Stofpose eller stoftaske?

Der er et gammelt ordsprog, der lyder "et kært barn har mange navne", og den kære stofpose er netop sådan et produkt. Vi kalder det forskellige ting, men meningen er ofte det samme produkt. Den klassiske stoftaske lavet af enkelt bomuldsstof med langt bærehåndtag.

I starten købte man ofte stofposerne i dagligvarebutikkerne for at mindske brugen af ​​plastikposer, eller man fik en kedelig stofpose fra et eller andet firma med en fantasiløs PR-afdeling. De virksomheder, der troede, de var kreative, da de trykte firmalogoet på muleposer, isskrabere og kuglepenne.

Men i dag er stofposen meget hårdere end som så. Indtil videre har vi gjort det muligt at medbringe en stoftaske med din yndlingsfilm, tv-serie eller yndlingsøl.

stofpose

Er stofposen et miljøvenligt alternativ til en plastikpose?

Svaret er både ja og nej. Stofposen skal være et miljøvenligt alternativ til plastikposen og papirposen, men om den er mere miljøvenlig afgøres af, hvor mange gange du bruger din stofpose.

Hvor mange gange skal du bruge en stofpose?

Ja, hvor mange gange skal man bruge stofposen for at den er et bedre alternativ for miljøet. En undersøgelse foretaget af det britiske miljøagentur viser, at en stofpose skal bruges over 131 gange for at blive betragtet som mere miljøvenlig end plastikposen. Men hvis plastikposen bruges til at smide husholdningsaffald i, stiger tallet yderligere til 327 gange.

Det er dog kun tal, der kan bruges som pejlemærker, da plastposens miljøbelastning afgøres af, om posen genbruges, og om den genanvendes, forbrændes eller ender i naturen.

Hvad bidrager stofposen så til?

Ja, hvad vi ikke må glemme er, at stofposen er beregnet til at blive genbrugt mange gange. Det betyder, at forbruget af plastikposer reduceres. Du genbruger det samme produkt i lang tid og forhåbentlig længe nok til, at det endda bliver mere miljøvenligt fra fremstillingsaspektet.

Så har vi slet ikke nævnt, at stofposen også er markant flottere. Det er meget sjovere at gå rundt med en flot stofpose med et stort flot print end en plastik- eller papirpose med fødekæden trykt på posen.

Produkter

Butik

Information