Tasker

Her finder du vores kølige tasker.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 3
Side 1 af 3

Stilfuld og stenede håndtasker.

Håndtasken er en lidt mindre variant af taske, hvor du kun har det mest afgørende og er en rigtig flot detaljer i din tøjstil. Her kan du udtrykke dig selv helt frit og selvfølgelig ser det bedre ud med en lidt sværere håndtaske, der skiller sig ud. Forestil dig en stilfuld sort kjole med en medfølgende håndtaske med en diskret kranium på eller noget andet rocket.

Her kan du udtrykke dig frit i enhver sammenhæng.

Håndtasken har funktionen til at kunne bære det lille stykke, du altid har brug for at bære med dig, telefonen, pengene, kortene eller hvorfor ikke en lille lipsyl eller lignende. Men pladsen er altid begrænset.

Stilfuld tasker hver dag.

Den større model er en almindelig taske med en rem, som håndtasken normalt har, men med lidt mere plads. Du kan få denne "almindelige" taske på mange forskellige måder. Du kan bruge det i jobbet og bringe dig blokke, penne eller hvorfor ikke en computer.

Du kan bruge den til gymnastiksalen til kun at bære dine sko eller hvorfor ikke ændre det, så du altid er klar.

Eller hvorfor ikke medbringe det i bilen for at samle alle de små ting, du altid har brug for. Det er nemt at tage med dig og ofte er det bare at smide over skulderen og dermed kunne bringe alle dine gadgets med dig uden at skulle bruge armhuler og andre ting for at kunne bringe det med dig.

Så har vi dejlige weekendposer.

Disse er lidt større igen og passer perfekt, når du går i weekenden og ikke ønsker store kufferter eller lignende. Så er det en taske, der passer perfekt til dette formål. Det skal være stort nok, så det kan passe et par ændringer og kun det vigtigste for dig at kunne holde en weekend væk uden at trække mange tunge poser.

Vi håber du finder den rigtige taske i tasken nu, da vi har guidet dig gennem vores mest almindelige tasker.

Cool tasker, håndtasker rockmotiver online

Vi har samlet kølige håndtasker, iphone tasker og pigeudvekslinger her. Som du kan se, har vi kun kølige håndtasker med rigtig lækre hardrockmotiver eller båndlogoer. Vi tager kun i sække af god kvalitet, og som vi mener har den rigtige følelse. Vi har rigtig seje, svigtende tegnebøger, der har en blød dejlig følelse, men samtidig er det helt sikkert det rigtige udseende. Vores mindre poser er iphone tasker en med nitter og en uden nitter, men kan være perfekt at have, når du ikke ønsker at bære rundt på en større taske og kun har det vigtigste med dig. Vi håber du kan lide vores cool tasker og vælger at købe en her hos os.

Er du på udkig efter cool tasker, håndtasker rockmotiver online og lignende produkter. Alt hvad vi har på Dunken.se er inden for hårdrock mode, rock dekoration og lignende.
Du vil finde masser af tøj, der kun har deres helt smukke stil på Dunken.se.
I menuen øverst til venstre finder du flere kølige produkter.

Produkter

Butik

Information