Taljetasker

Her har vi samlet alle vores forskellige taljetasker fra forskellige mærker og producenter. Taljetasken er den perfekte minitaske at have til værdigenstande eller pakning, du gerne vil have let tilgængelig.

Per side:

Køb taljetaske online

Har du brug for at kunne have en lettere pakke med dig?
Har du brug for at kunne have mindre emballage let tilgængelig?
Har du brug for at holde din pung, pas og andre ting væk fra lommetyve?
Så er taljetasken perfekt til dig!

Her finder du et blandet sortiment af taljetasker med forskellige praktiske funktioner og designs. Her finder du alt fra diskrete taljetasker, som du nemt kan skjule, til taljetasker, der kan laves om til store rygsække.

Er det en taljetaske du leder efter, så er sandsynligheden stor for, at du finder din livtaske her!

Taljetaske, mavetaske eller bæltetaske?

Som man siger, har et kært barn mange navne. Taljetasken er på ingen måde et nyskabt produkt, og det er derfor ikke overraskende, at den har fået et par forskellige navne gennem årene. Taljetaske, mavetaske og bæltetaske refererer normalt til samme type taske. Den vi har i et bælte om taljen. Derfor er det også kun navnet livtaske, vi normalt kan se for tasken, selvom navnet mavepose bruges lige så ofte.

Taljetasken er således en lille taske, som du oprindeligt havde på dit bælte. Men i dag har taljetasker næsten altid deres eget bælte, som gør dem nemme at tage af. Taljetasken fungerer som et supplement til lommer og håndtasker.

Taljetasker er faktisk fundet langt tilbage i tiden og de tidligste eksempler er tasker fra folkevandringstiden. Altså i jernalderen. Selv i Sverige og Norge er der fundet taljetasker fra denne epoke.

Produkter

Butik

Information