Tegnebøger

Du er kommet ind i alle vores tegnebøger.

Per side:

Om vores tegnebøger.

Her har vi samlet vores tegnebøger, som du kan se ovenfor. Vi ønsker naturligvis, at du finder den perfekte tegnebog til dig. Hvad du bruger det til, er meget unikt for dig.

Nogle vil have meget mange kortspor og nogle vil bare have deres pengesedler, men oftest er det en kombination af begge, der gør den til den perfekte børs. Man ønsker at have en form for organisation i den, så man kan finde hans / hendes betalingskort, når man skal betale.

RFID blokering.

Denne funktion er blevet vigtigere i de seneste år, da det nu er muligt at blinke mange af dine kort, hvilket er en meget smart funktion, men det bør ikke være muligt at blinke, når du ikke vil. Hvis du ikke har RFID-blokering, hvem der vil kunne blinke uden at du bemærker det, når du har dine kort i din tegnebog.

Vi har nogle modeller, som du kan købe med lidt køligere print, så tjek så måske du kan finde din bedste og sikreste tegnebog.

Cool tegnebøger i læder online

Leder du efter flotte læder tegnebøger online og lignende produkter. Alt hvad vi har på Dunken.se er inden for hårdrock mode, rock dekoration og lignende.
Du vil finde masser af tøj, der kun har deres helt smukke stil på Dunken.se.
I menuen øverst til venstre finder du flere kølige produkter.

Produkter

Butik

Information