Tv/Film

Her finder du hele vores udvalg af tøj og andet merchandise fra den magiske verden af ​​tv og film. Hvis du er fan af tv og film generelt, kan du surfe gennem mange sider med cool merchandise fra nogle af verdens absolut største inden for hver genre. Søger du en mere specifik tv-serie eller film, kan du bruge menuen til at finde sorteringer for hver tv-serie eller film, som vi tilbyder merchandise fra.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 32
Side 1 af 32

Merchandise fra tv-serier og film

Tv- og filmbaseret merchandise er blevet en meget stor del af moderne populærkultur. Fans af populære tv-serier og film kan godt lide at vise den kærlighed, de har til deres yndlingsfigurer, steder og historier, ved at købe varer, der repræsenterer dem.

I dag er der mange forskellige typer tv- og filmbaserede varer, som fans kan købe. Tøj eller rettere sagt T-shirten er langt det mest almindelige, men fans kan også vælge mellem alt fra tanktops og trøjer til hatte og kasketter med print med karakterer, citater eller logoer fra deres yndlings tv-serier eller film.

Ud over tøj er der også en række andre produkter, som fans kan købe. Dette omfatter samleobjekter såsom actionfigurer, filmplakater og andre genstande, der repræsenterer karaktererne eller genstandene fra tv-serien eller filmene. Andre populære produkter omfatter krus, plakater, tasker og tilbehør, der giver fans mulighed for at fremvise deres yndlings tv-show eller film.

En af de mest populære ting er at købe T-shirts og lignende beklædningsgenstande, der er identiske med dem, der bæres af en eller flere karakterer fra tv-serien eller filmene. Eksempler på sådanne beklædningsgenstande er den klassiske Hellfire Club Longsleeve båret af medlemmerne af Hellfire Club i Netflix-hitserien Stranger Thing eller hvorfor ikke Suntrip T-shirten fra den svenske film Sällskapsresan eller Er der svensk kaffe til grisefesten.

Uanset hvilken tv-serie eller film der er din favorit, kan du altid føle dig sikker på, at du vil modtage 100 % officielt licenseret merchandise hos os.

Produkter

Butik

Information