Bloodsport

"Blod, sved og stil: Udforsk vores Bloodsport-merchandise fra 80'er-klassikeren med Jean-Claude Van Damme!"

Velkommen til en episk rejse tilbage til den gyldne tidsalder for 80'ernes actionfilm med vores Bloodsport-merchandise! Ligesom Jean-Claude Van Damme i filmen er vores sortiment fuld af kraft, spænding og uovertruffen stil.

Så gør dig klar til at træde ind i arenaen, når vi tager dig gennem vores T-shirts, hættetrøjer og meget mere - alt sammen inspireret af denne kultklassiker.

Vis filtre

Per side:

T-shirts: Kæmp med stil

Vores Bloodsport T-shirts er ikke bare tøj, de er en hyldest til den adrenalinfyldte atmosfære i Kumite-turneringen. Kan du mærke kampens puls, når du har dem på? Ligesom Van Dammes karakter Frank Dux vil du vise, at du er klar til at kæmpe for det, du tror på - og med stil!

Hættetrøjer: Kæmp for din ære

Når nætterne bliver kølige i Kumite-arenaen, er det tid til at pakke dig ind i en Bloodsport-hættetrøje. Ligesom Frank Dux kæmpede for sin ære, vil du kæmpe for at være den mest stilfulde på gaden. Vores hættetrøjer er lige så seje som en omgang knockout-slag.

Flere eventyr venter

Men vent, der er mere! Vores Bloodsport-serie er fuld af eventyr, præcis som i filmen. Udforsk vores tilbehør og samleobjekter, som tager dig med tilbage til 80'ernes actionscener. Hvem har brug for en tidsmaskine, når man har vores merchandise?

Så er du klar til at blive trænet af Master Tanaka eller deltage i den dødbringende Kumite-turnering? Uanset om du er fan af Jean-Claude Van Damme eller bare elsker de klassiske actionfilm fra 80'erne, vil vores Bloodsport-merchandise placere dig lige midt i handlingen. Gør dig klar til at mærke adrenalinen og stilen fra filmen hver dag - præcis som en rigtig kriger!

Produkter

Butik

Information