Superman kläder

Her finder du vores udvalg af tøj fra en af verdens mest klassiske superhelte - Superman!

Vi forsøger at holde en bred vifte af tøj med Superman's logo, hvor vi vil have dig til at kunne finde alt fra T-shirts til varmere tøj som sweatshirts og hoodies.

Vis filtre

Per side:

Superman tøj online.

Superman's logo på tøj er et klassisk og tidløst tøj til de interesserede i serien. Vi forsøger at holde en bred vifte, hvor vi ønsker at kunne tilbyde mange forskellige typer beklædningsgenstande fra verdens måske mest klassiske superhelt.

Supermanens logo er ofte forbundet med rå styrke, da Supermans styrke er en af ​​hans vigtigste kræfter.


Superman T-shirt.

Vi har flere forskellige varianter af T-shirts med supermanens logo. Her har du T-shirts med slidte Superman-logoer, almindelige logoer og T-shirts med teksten Superman over det klassiske logo.

Superman eller Superman har et diamantformet logo med en stang S cirklet. Ringen og ringen går normalt i rød med en gul baggrund, og logoet er normalt på et marineblå beklædningsgenstand.

Dette er at ligne den kjole, som Superman trækker på.

Superman T-shirt til pige.

Selvfølgelig har vi også Superman T-shirt til piger også. Her finder du en monteret model på T-shirt med størrelser tilpasset til damer. Den kvindelige version af Superman kaldes Superwomen, logisk nok.

Superwomen har fået sin styrke gennem en blodtransfusion fra Superman.

Hvem var Superman?

Superman som superhero kan nok ikke være gået glip af, men alle kan muligvis ikke kende hans baggrund, selv om det kan ses som ganske kendt.

Superman er et tegneseriefigur, der blev udgivet første gang i 1938. Han blev skabt af komikere Jerry Siegel og Joe Shuster.

Superman hedder på jorden Clark Kent, men hans fødselsnavn var Kal-El. Kal-El blev født på planeten Krypton, men som et spædbarn blev han sendt i et rumskib lige før planeten Krypton eksploderede. Rumskibet landede på Jorden, hvor han blev vedtaget af en familie i den lille fiktive by Smallville, Kansas.

Der får han navnet Clark Kent, og i en voksen alder får han et job som journalist på Daily Planet, som er en af ​​Metropolis store aviser. Gennem dette job får han tidligt kendskab til truende begivenheder, og det hjælper ham derfor med at hjælpe folk på den bedste måde.

På avisen arbejder han med Lois Lane, som også er ulykkelig forelsket. Kent respekterer desværre ikke sin kærlighed, når Louis Lane er forelsket i Superman.

Produkter

Butik

Information