First Blood Merch: T-shirts, trøjer og mere

Oplev legenden med vores eksklusive 'First Blood' merch-kollektion.

Udforsk T-shirts, hættetrøjer, tanktops og sweatshirts inspireret af klassikeren. Perfekt til fans og eventyrere.

Find dit mod på Dunken.se i dag!

Vis filtre

Per side:

Kort om filmen First blood

First Blood er en film udgivet i 1982 og er den første film i Rambo-serien. Filmen er en actionthriller og blev instrueret af Ted Kotcheff. Sylvester Stallone spiller hovedrollen som John Rambo, en tidligere grøn basker og veteran fra Vietnamkrigen.

Plottet i "First Blood" kredser om John Rambo, der kommer til en lille by i Washington for at besøge en gammel kammerat fra krigen. Han kommer hurtigt i konflikt med den lokale sherif, Will Teasle, som ikke kan lide Rambo og forsøger at forvise ham fra byen. Konflikten eskalerer, og Rambo bliver falsk anklaget og tævet af politiet.

Rambo bliver til sidst tvunget til at flygte ind i skoven og engagerer sig i en kat-og-mus-jagt med sheriffen og hans styrker. Gennem sine overlevelsesevner og krigserfaring opbygger Rambo en smart og voldelig modstand mod sine forfølgere. Filmen udforsker også temaer som posttraumatisk stresslidelse (PTSD) og krigsveteraners svære omstilling.

"First Blood" fik både kommerciel succes og positive anmeldelser for sine spændende actionsekvenser og Stallones præstation som Rambo. Filmen blev et udgangspunkt for en populær filmfranchise og blev efterfulgt af flere efterfølgere.

First Blood tøj og merch

Her kan du finde stilfuldt licenstøj fra filmen First Blood. Der er en række forskellige tøj, der er officielt godkendt og har print, der relaterer til filmen.

Produkter

Butik

Information