Harry Potter tøj og ting

Her finder du vores magisk brede udvalg af gadgets, tøj, plakater og mere fra bøgerne og filmene om Harry Potter.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 3
Side 1 af 3

Harry Potter tøj til voksne og børn

I vores udvalg af licensprodukter fra Harry Potter er der tøj til både voksne og børn. Her er en hel masse hårde T-shirts fra bøgerne og filmene om Harry Potter, hans venner og om Hogwarts-skolen og dens sovesale.

Skaf dig en beklædningsgenstand og repræsentere din yndlings Hogwarts sovesal. Er du en Gryffindor, en Ravenclaw, en Hufflepuff eller måske lidt mørkere i tankerne - Slitherin? Her er merchandise, der giver dig mulighed for at repræsentere enhver af de fire sovesale. Hvis du ikke har nogen favorit, er der altid Hogwarts eget segl med alle fire sovesale.

Harry Potter plakater

Vi har et rigtig fint udvalg af plakater fra bøgerne og filmene om Harry Potter. Her kan du skilte med kollegiets våbenskjold i forskellige udgaver eller hvorfor ikke investere i en plakat til hvert kollegium? Forestil dig at indramme alle fire kollegiets kædeskjolde og have dem rundt i tv-stuen eller ved siden af ​​din hjemmebiograf.

Kunne det være mere magisk?

Harry Potter fra bog til film

Harry Potter er nu verdensberømt selv blandt os smuglere, så han har virkelig ikke brug for en nærmere præsentation. Harry Potter kom først i bogform af forfatteren J. K. Rowling, hvor bogserien indeholdt syv bøger. I hver bog kommer du til at følge Harry Potter i løbet af et skoleår for skoler for hekse og troldmænd - Hogwarts.

Skolen har fire sovesale kaldet Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw og Slytherin, alle opkaldt efter skolens fire grundlæggere. Ved en ceremoni den første dag bliver de nye elever sorteret ind på et af fire kollegier ved hjælp af en magisk sorteringshat.

Udover at skolen er et stort slot med tinder, tårne, hemmelige gange, bevægelige trapper, masser af spøgelser og desuden omgivet af en magisk forbudt skov med forskellige skabninger. Sådan skal skolen være et yderst trygt sted for eleverne. Noget du måske stiller spørgsmålstegn ved i løbet af bøgerne, da Harry Potter og hans venner møder nye farlige eventyr i løbet af hvert skoleår.

Produkter

Butik

Information