He-Man - Master Of The Universe

Her finder du et stort udvalg af tøj med karaktererne fra Master Of The Universe og med dens hovedpersoner He-Man og hans nemesis Skeletor.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 2
Side 1 af 2

Master Of The Universe og He-Man på Dunken.se

I løbet af 80'erne udkom tegneserieserien Masters Of The Universe og serien blev hurtigt en rigtig klassiker. Her møder du prins Adam og hans venner på planeten Eternia. På denne planet ser vi en middelalderverden fyldt med magi og trolddom sammen med sci-fi-teknologi.

I denne verden er prins Adams alter ego He-Man i en konstant kamp mod den onde Skeletor. En kamp for at stoppe Skeletor i at erobre Eternia og opdage hemmelighederne bag Castle Grayskull. Castle Grayskull er en gammel kranieformet fæstning, der besidder stor kraft og magi.

I vores sortiment af merchandise finder vi farverige motiver med de forskellige karakterer fra planeten Eternia. Der er tøj med He-Man selv, men også med den lidt mindre flotte Skeletor.

He-Man og Master Of The Universe outfits

Vi kan ikke tage dig til planeten Eternia. Men det, vi kan tilbyde dig, er et bredt udvalg af tøj og lignende, som er direkte importeret fra planeten Eternia og helt sikkert vil få dig til at føle dig som en del af den magiske verden, Eternia faktisk er.

Her finder du masser af tøj med de forskellige karakterer på begge sider af Eternia.

Produkter

Butik

Information