Home alone

Her finder du hele vores sortiment af varer fra filmene - Alene at Home. Den klassiske julefilm med Macaulay Culkin som Kevin McCallister.

Vis filtre

Per side:

Tøj med "Merry christmas ya beskidte dyr"

I den anden film slipper Kevin McCallister væk fra sin familie i lufthavnen og ender på det forkerte fly. Dette tillader ham selv at tilbringe julen i New York snarere end med sin familie i Florida. Kevin tjekker derefter ind på et af New Yorks finere hoteller - Plaza Hotel.

Når hotelpersonalet skal konfrontere Kevin i sit værelse, overmoder Kevin personale gennem en gammel komisk gangsterfilm kaldet på svensk, Panik i gangsterverdenen. Der skriker den skøre gangsterchef blandt andet "Merry christmas ya beskidte dyr", når han skyder en masse skud.

Dette skræmmer personalet, så de flygter fra gulvet.

T-shirts og andre varer fra Alone at Home

Filmene med Macaulay Culking som Kevin McCallister er blevet virkelige klassikere og især omkring juletid. Kevin, som 10-årig, tvinges ikke kun til selv at fejre jul. Han skal også bekæmpe de to indbrudstyver og banditter Harry Lime og Marv Merchants (også kaldet VETBANDITS).

Dette gør tydeligvis Kevin modige og hans strålende fælder både sårer og ydmyger de to tyve.

Vi har her en hel flok dejlige merchandise som hylder disse film, som sandsynligvis ser lige så strålende ud som Kevins egne fælder.

Produkter

Butik

Information