Black Panther

Her finder du alt vores tøj med Marvels karakter Black Panther.

Vis filtre

Per side:

Black Panther - Wakanda forever

Black Panther er Marvels superhelt fra det fiktive østafrikanske land Wakanda. Både Black Panther og Wakanda blev skabt af Stan Lee og Jack Kirby og dukkede først op i tegneserien Fantastic Four # 52 i 1966. Black Panther hedder faktisk T'Challa, og han er kongen og beskytter af sit land Wakanda.

T'Challa får udviklet evner gennem et ældgammelt ritual fra Wakanda, hvor han drikker væsken fra en hjerteformet blomst. Ud over disse udviklende evner er T'Challa vidende om videnskab, har streng fysisk træning og er ekstremt dygtig i hånd-til-hånd kamp. Wakanda er også mere teknologisk udviklet end andre lande i verden og denne viden bruges blandt andet i Black Panthers kostume, hvilket giver ham ekstra fordele i kamp.

T'Challa er den sorte panter, som vi primært kommer til at følge i magasiner og film. Men faktum er, at Black Panther er en rolle, der er fra generation til generation og gennem årene må der have været rigtig mange forskellige Black Panthers.

Wakanda har også det eneste land i verden, der udvinder det fiktive metal Vibranium. Et metal, der blandt andet absorberer lydbølger og andre vibrationer, som gør metallet stærkere. Vibranium siges at være kommet til jorden i en meteorit og blev blandt andet brugt til at skabe Captain Americas skjold.

Tøj med Black Panther

Black Panther dukkede således op for første gang i 1966 og er siden blevet en klassisk Marvel-karakter. Her har vi samlet alt vores tøj med den sortklædte Black Panther. Vi har hættetrøjer, T-shirts, krus og meget mere.

Produkter

Butik

Information