Captain America klæeder

Her finder du hele vores sortiment af Catpain America tøj. Den amerikanske superhelt blev skabt af Jack Kirby og Joe Simon under Anden Verdenskrig.

Siden da er karakteren kommet til at være en af hjørnestenene i Marvel-universet.

Her finder du hoodies, T-shirts, hatte og sweatshirts til Captain America.

Vis filtre

Per side:

Captain America tøj online.

Captain America eller Steve Rogers, som er hans rigtige navn. Captain America er en superhelt fra superhero-gruppen Avengers.

Karakteren blev skabt under Anden Verdenskrig, hvor karakterens liv også begynder. Steve Rogers var en amerikaner, der var vanvittig over nazisternes vrangforestillinger under krigen og er desperat at blive tiltrukket. Han nægtes dog at gøre anmodning, fordi han er både syg og svag, hvilket giver ham stempelet "Non-service".

Han får derefter chancen for at deltage i eksperimentet "Oberation Rebirth", hvor han accepteres på grund af hans store mod og loyalitet. I eksperimentet udvikler han supermagter i form af helbredelsesevne, super styrke, hurtighed og fleksibilitet, hvilket gør ham til en super soldat for den "gode" i krigen.

Captain America T-shirt.

Med os finder du flere forskellige T-shirts med Captain America. Nogle af dem har skild og logo trykt på brystet, og på andre T-shirts finder du karakteren selv. Hvad der vises på alle Captain America T-shirts er farverne røde, hvide og blå, som er de farver, som det amerikanske symbol bruger.

T-shirts med Captain America er ofte stilfulde med den omsluttede stjerne, som Captain America's logo består af.

Captain America hættetrøje.

Udover T-shirts har vi også mange andre tøj fra Marvels superhelt Captain America. En af de mest populære af disse beklædningsgenstande er ikke så ubehagelig Captain America hoodie. En flot hættetrøje med et flot logo fra Captain America vil aldrig være forkert.

Vores hoodies er virkelig behagelige og varme.

Produkter

Butik

Information