Captain Marvel

Her har vi samlet alle vores produkter med Marvels superwoman Captain Marvel.

Vis filtre

Per side:

Marvel's Superwoman - Captain Marvel

I tegneserierne er Captain Marvel faktisk navnet på flere forskellige superhelte fra magasinerne fra Marvel Comics. De fleste forekommer i Marvels hovedunivers, som vi kender som Marvel-universet. I begyndelsen af ​​50'erne var Captain Marvel ejet af Fawcett Comics og var dengang den helt, vi i dag kender som Shazam. Fawcett Comics blev dog sagsøgt af DC Comics, da sidstnævnte mente, at helten var for lig deres helt Superman.

De stoppede så med at udgive Captain Marvel i 1953, men i slutningen af ​​1960'erne fik Marvel trykt mærket "Captain Marvel" i en første serie. For at bevare mærket har Marvel Comics siden udgivet "Captain Marvel" med få års mellemrum. Dette har ført til flere igangværende serier, enkeltserier og endda one-shots med karakterer, der går under aliaset Captain Marvel.

Men med Marvel Cinematic Universe, der udgiver en film under Captain Marvel-mærket, hvor vi kommer til at følge Carol Danvers rolle som Captain Marvel, spillet af Brie Larson, er navnet blevet kendt for os som Marvels egen superwoman. Denne frk. Marvel optrådte i Marvel Super-Heroes # 13 i 1968, hvor hun oprindeligt manglede superkræfter. Men efter et år senere at være blevet udsat for en eksplosion i Captain Marvel #18, fik Carol Danver de superkræfter, vi kender hende til at have.

Produkter

Butik

Information