Hawkeye

Her har vi samlet alle vores produkter med Marvels karakter Hawkeye.

Vis filtre

Per side:

Hawkeye tegneseriefigurer

Hawkeye eller Clinton Francis "Clint" Barton, som han egentlig hedder, er en af ​​alle tegneseriefigurerne i Marvel Univerese skabt af Stan Lee. Denne gang med kunstneren Don Heck. Hawkeye var oprindeligt en superskurk, der først optrådte i Tales of Suspense #57 i 1964, men sluttede sig derefter til som superhelt i The Avengers #16, som blev udgivet året efter.

Clint Barton blev født i Waverly, Iowa. I en meget ung alder døde hans forældre i en bilulykke. Clint endte derefter på et børnehjem med sin bror Barney Barton, men flygtede seks år senere for at deltage i Carson Carnival Of Traveling Wonders. Der mødte han Marvels karakter Swordsman, som trænede den unge dreng til at være hans assistent. Sammen med Trick Shot trænede Swordsman Clint til at blive en mesterbueskytte.

Clint opdagede senere, at hans mentor Swordsman stjal pengene fra det karneval, de arbejdede for, og blev alvorligt slået og derefter efterladt for at dø. Han overlevede dog og fortsatte sin karriere som karnevalsattraktion under navnet Hawkeye. Senere kom han for at se Iron Man i aktion og blev inspireret. Misforståelser fik dog Hawkeye til at blive anklaget for tyveri og anklaget for at være kriminel. På flugt fra dette mødte han Black Widow og blev forelsket i den daværende russiske spion. Hawkeye assisterede derefter Black Widow i et forsøg på at stjæle teknologi fra Tony Stark (Iron Man), men forsøget mislykkedes, og Black Widow formåede at flygte trods alvorlige skader.

Efter denne hændelse besluttede Hawkeye at adlyde loven.

Produkter

Butik

Information