Iron Man

Her har vi samlet hele vores sortiment med Tony Stark eller Iron Man som han er bedre kendt som.

Vis filtre

Per side:

Iron Man T-shirts og mere

Her har vi samlet alle vores T-shirts og andet licenseret merchandise med Marvels klassiske superhelt Iron Man. Iron Man er på mange måder Marvels ækvivalent til DC Comics' Batman. En genial milliardær, der mangler superkræfter, men som takket være sin og andres opfindsomhed kan udvikle udstyr, der hjælper helten med at bekæmpe kræfter, der er meget stærkere end deres egne.

Hvem er Iron Man?

Tony Stark blev født i Stark Industries våbengruppe. Da Tony bliver kidnappet for at skabe et masseødelæggelsesvåben til sin kidnapper, får han en meget alvorlig brystskade, som han formår at redde sig selv ved at bygge en "buereaktor" i hans bryst. I stedet for at bygge et masseødelæggelsesvåben til sin kidnapper, begynder Tony i stedet at bygge på en robotdragt, og med sin reaktor i brystet som en kraftkilde, formår han at bringe dragten til live. Dette hjælper ham med at undslippe sine kidnapperes fangenskab, og det lykkes ham til sidst at flygte hjem til USA. Vel fremme lader han sit firma Stark Industries videreudvikle sit jakkesæt, hvilket giver ham jakkesættet til Iron Man.

Iron Man debuterede i tegneserien Tales of Supense # 39 i marts 1963. I begyndelsen brugte forfatteren Stan Lee Iron Man til at udforske de forskellige temaer fra den kolde krig i tegneserieverdenen og spillede rollen som amerikansk teknologi og industri i kampen imod kommunismen.

Produkter

Butik

Information