The Punisher

Her finder du alle vores produkter med Marvels hævngerrige antihelt The Punisher. Her er hættetrøjer, T-shirts eller hvorfor ikke et lækkert The Punisher plaster til at tage på militærjakken eller rygsækken.

Vis filtre

Per side:

The Punisher - tegneseriefigur, filmkarakter og egen tv-serie

The Punisher er en af ​​alle de karakterer, vi møder i Marvels fantastiske tegneserier. Som alle Marvel-karakterer optrådte The Punisher først i tegneserierne for nu at have både sin egen film og sin egen tv-serie. I både film og tv-serier optræder The Punisher selv, og man støder ikke på de andre klassiske karakterer fra Marvel Universe. Men i tegneserierne møder han på den anden side Spider-Man, the Hulk, Iron Man for blot at nævne nogle få.

Faktisk var første gang, The Punisher optrådte i Marvels værk, i The Amazing Spider-Man #129 fra 1974. Dengang i rollen som en snigmorder, der var ude på at myrde Spider-Man.

The Punsher optrådte dog i anden sæson af superhelten Daredevils tv-serie, hvor de begge mødtes. På tv-skærmen fik The Punisher sin egen film i 1989 med Dolph Lundgren som hævneren, en ny film i 2004 hvor han blev spillet af Thomas Jane, en tredje film i 2008 hvor han blev spillet af Ray Stevenson og til sidst sit eget tv serie 2017 med Jon Bernthal i hovedrollen.

Hvem er The Punisher?

The Punisher er en mand uden nogen direkte superkræfter, hvis kone og børn blev myrdet af mafiaen. Mordet på hans familie er drivkraften bag hans hævn over kriminelle. I første omgang er det personerne i mafiaen, der stod bag mordet på hans familie, der er målene. Men når han har hævnet sin familie, har han stadig en stor tørst efter fortsat hævn. Han tager dette ud på forskellige kriminelle, der har den uheld at komme i vejen for ham. Selvom hans fokus er som en helt til at bekæmpe kriminalitet, gør hans raseri, metoder og adfærd ham stadig til en antihelt.

The Punisher, hvis rigtige navn er Fancis "Frank" Castle, har ingen superkræfter som tidligere nævnt. Men hans tid i militæret har givet ham ekstremt godt kendskab til våben, guerillakrig og hånd-til-hånd kamp. Dette, sammen med hans rasende raseri mod kriminalitet, gør ham til et mareridt for de forbrydere, der sker for ham.

The Punisher er kendt for at bære sort tøj med et stort kranium printet over hele T-shirten.

Produkter

Butik

Information