Venom

Her er alle vores produkter med Marvels egen parasitære udenjordiske karakter. Vi taler selvfølgelig om antihelten Venom.

Vis filtre

Per side:

Marvel's Antihero - Venom

Venom er oprindeligt en kreation lavet af Marvel-fan Randy Schueller. Da Marvel så Randy's Venom, kunne de lide skabelsen så meget, at de købte Venom for $220. Gift er en parasitisk fremmed figur, der klæber sig til sin vært og overtager dens bevidsthed. Gift som en parasit i kroppen af ​​sin vært kan i værtskroppen derefter kommunikere direkte til din vært.

Venoms første vært i Marvel-universet var Spider-Man. Det var Spider-Man, der tilfældigvis løslod Venom fra fængslet, han blev fængslet i sin form af sort væske. Spider-Man kommer derefter i kontakt med væsken, der klæber sig til og begynder at spise af Spider-Man. Da Spider-Man indser, at Venom snylter på ham, lykkes det ham endelig med hjælp fra Mr. Fantastisk og menneskelig fakkel til at frigøre sig fra symbiotens kontrol. Spider-Mans afvisning af symbioten vakte stor afsky i symbioten, hvilket betyder, at han og hans fremtidige værter vil gøre alt for at ødelægge vores superedderkop.

Senere vil reporteren Eddie Brock være vært for den udenjordiske symbiote, og han vil så være den første Venom. Eddie Brock er den mest kendte og mest almindelige af alle Venoms værter og også den vært, vi kommer til at følge i filmene om Venom. Eddie Brock i sin form af Venom kæmper mange kampe mod den tidligere nævnte vært – Spider-Man.

I S.H.I.E.L.D. så Venom anses for at være den livsform, der udgør en af ​​de absolut største trusler mod menneskeheden. Sammen med kendte navne som Magneto, Doctor Doom og Red Skull.

Produkter

Butik

Information