Wolverine

Her finder du vores udvalg af tøj og andet merchandise med Marvels mutant Wolverine.


Marvels Wolverine

Marvels karakter Wolverine forbinder vi nok mest med X-men i dag, da han spiller en stor betydningsfuld rolle i filmene om X-men. Men i tegneserierne var Wolverine en karakter, der optrådte regelmæssigt i forskellige magasiner i Marvel-universet. Han optrådte første gang i The Incredible Hulk i 1974.

Udover X-Men har Wolverine også været medlem af The Avengers, hvor han var en del af The New Avengers, som udkom i 2005.

Wolverine er således en menneskelig mutant. Et menneske, der er født med en mutation, vil gerne have en ændring i sit DNA, der giver den enkelte ændrede træk sammenlignet med en almindelig variant. Wolverine eller James "Logan" Howlett, som han egentlig hedder, er født med kløer, som han kan presse ud mellem knoerne. Wolverine har også en stærk selvslikkende effekt, hvilket også resulterer i, at han ældes meget langsomt. Det betyder også, at han har en stærk modstandsdygtighed over for sygdomme, stoffer og forskellige gifte.

Wolverine blev født så tidligt som i slutningen af ​​det 19. århundrede. At han ældes så langsomt, har han ifølge aviserne kæmpet med det canadiske militær under 1. verdenskrig og sammen med blandt andre Captain America under 2. verdenskrig.

Under sidstnævnte blev Wolverine rekrutteret af Team X, og som medlem af Team X havde Wolverine falske minder implementeret i sin bevidsthed. Senere blev Wolverine også kidnappet for det, der blev kendt som Weapon X-programmet, hvor han blev udsat for eksperimenter. Han fik blandt andet metallet adamantium presset på skelettet og dermed også kløerne, som han tvinger ud mellem knoerne. I stedet gav han denne frygtelig smertefulde proces de skarpe metalkløer, som vi er vant til at se ham i dag.

Efter at være flygtet fra Weapon X-programmet begyndte Wolverine at arbejde for den canadiske efterretningstjeneste og blev Canadas første superhelt.

Produkter

Butik

Information