South Park

Her finder du tøj og andet merchandise med figurerne fra den klassiske animerede voksenserie South Park. Mød de fire drenge Stan Marsh, Kyle Boflovski, Eric Cartman og selvfølgelig Kenny McCormick i forskellige motiver.

Vis filtre

Per side:

Bredt udvalg af South Park merchandise

South Park er en amerikansk animationsserie for voksne, der begyndte at blive udgivet den 13. august 1997. Siden er der kommet over 300 afsnit, og det er da logisk, at serien har formået at opbygge en meget loyal fanbase i løbet af disse år .

South Park har med sin sorte, surrealistiske og satiriske evne til at levere humor tiltrukket sig stor opmærksomhed.

Serien følger hovedsageligt de fire drenge Stan, Kyle, Eric og Kenny i den lille fiktive by South Park. Disse drenge og andre karakterer fra tv-serien kan findes i vores udvalg af licenseret merchandise fra denne klassiske serie.

Dette sammen med citater med elementer af seriens mørke humor. Her har du altid dig som fan af tv-serien South Park. Her kan du finde T-shirts, Hættetrøjer med pæne licensmotiver fra South Park.

Eric Cartman fra South Park

Eric Theodore Cartman er en af ​​fire hovedpersoner i tv-serien South Park. Cartman, som han plejer bare at blive kaldt, er en folkeskoleelev, der bor i South Park sammen med sin mor Liane. Cartmans vigtigste kendetegn er fedme, amoral og hans snæversynede og ofte antisemitiske synspunkter. Mange vil også beskrive Cartman som psykopatisk og manipulerende. Cartman ville nok lettest blive opsummeret som en politisk ukorrekt karakter.

Stan Marsh fra South Park

Stan bor i South Park sammen med sine forældre Randy og Sharon Marsh. Indtil sæson 22 bor de på 260 Avenue de los Mexicanos i South Park, og hans far arbejder for den føderale regerings jordskælvsovervågningsanlæg. Hans mor arbejder som sekretær på en plastikkirurgisk klinik. Men efter sæson 22 af tv-serien bor familien i stedet på en gård i udkanten af ​​byen, hvor Randy Marsh i stedet arbejder med at dyrke marihuana. Et job, som han tvinger sin familie til at hjælpe ham med.

Stan som karakter er grim i munden (ligesom hans venner) og ville sandsynligvis blive betragtet som kynisk og profan. Et andet træk, der kendetegnede Stan, er hans sympati for dyr. Han er en dyreelsker og engageret i vegetarisme.

Stan ses oftest i blå bukser, en brun jakke, røde handsker og en blå/rød kasket, der dækker hans ellers sorte hår.

Kyle Broflovski fra South Park

Kyle bor i South Park sammen med sin far Gerald, sin overbeskyttende mor Sheila og sin adopterede lillebror Ike. Gerald og Sheila har en polsk og russisk jødisk baggrund og har begge en stærk hengivenhed til den jødiske religion. Lidt stereotypt er Gerald advokat, mens Sheila er husmor.

Kyle er, ligesom sine venner, grim i munden. Kyle er sandsynligvis den af ​​de fire drenge, der viser den højeste moralske standard og ofte formår at blive portrætteret som den mest intelligente. Kyle genkendes lettest på sine grønne bukser, orange jakke, grønne handsker og grønne kasket med lange øreflipper. Kasketten dækker hele Kyles hår og man kommer derfor sjældent til at se, at Kyle faktisk har et stort krøllet hår under huen, nærmest som en rødbrun afro.

Kenny McCormick fra South Park

Kenny bor i et slidt og lurvet hus i det fattigere kvarter i South Park. Han bor i huset sammen med sin far Stuart, mor Carol, bror Kevin og søster Karen. Kenny er ikke kun en karakter, der er blevet offer for ekstrem fattigdom og elendighed. Skaberne af tv-serien har fået Kenny forpint på forskellige måder gennem tv-seriens over 300 afsnit og i løbet af de første 5 sæsoner døde Kenny i næsten alle afsnit. Så som regel på en meget grusom og komisk absurd måde. Men i hvert nyt afsnit dukkede han op i live igen, helt uden forklaring.

Det, der adskiller Kennys udseende, er hans orange outfit med hætten trukket op, som stort set er helt lukket over hans ansigt. Du ser kun hans øjne kigge ud gennem åbningen. Dette resulterer i, at Kennys replikker kun bliver en let mumlen, hvor man ikke kan høre, hvad han siger.

Produkter

Butik

Information