Stranger Things tøj

Her har vi samlet alle produkterne fra den populære serie Stranger Things fra Netflix.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 6
Side 1 af 6

Stranger Things tøj

I 2016 udgav Netflix hitserien Stranger Things. Du bliver straks kastet ud i mysteriet, da den lille fyr Will Byers forsvinder sporløst på vej hjem fra sine venner. Vennerne Mike Wheeler, Dustin Henderson og Lucas Sinclair gik straks i gang med at lede efter deres forsvundne ven. Eftersøgningen bærer frugt, selvom det ikke er deres ven Will, der dukker op. I stedet finder de den paniske pige ved navn Eleven, som til sidst viser sig at have overnaturlige kræfter. Dette er starten på et storslået eventyr i den lille by Hawkins. En by, der viser sig ikke at være helt så lille, som den ser ud. For hvad sker der, når døre til andre dimensioner åbnes, og hvad kan der eventuelt bevæge sig i denne anden dimension?

Ja, Stranger Things er en fantastisk tv-serie, og det er derfor ikke overraskende, at efterspørgslen på merchandise er så stor, som den er.

Som du nok kan se, er det primært tøj, som vi har fra Stranger Things med mange forskellige populære print, som du både ser i serien men også skuespillerne på skjorten. Du finder en masse flotte prints på vores Stranger Things tøj.

Sæson 4

I den fjerde sæson af Stranger Things bliver vi seere præsenteret for den oprindeligt mærkelige figur Eddie Munson. En karakter, som vi lærer mere og mere at kende i løbet af serien for endelig at få et helt nyt billede af karakteren. Eddie blev en rigtig seerfavorit, og det er måske ikke så mærkeligt, at hans D&D-klub Hellfire Club er det merchandise fra serien, der sælger absolut mest.

Hos os finder du nogle nye populære ting såsom Hellfire Club som er blevet rigtig populær med deres stilfulde tøj. Det kan du selvfølgelig finde hos os og de fås i mange forskellige modeller. Samme modeller som i serien men også på andre typer tøj som t-shirts og hættetrøjer men frem for alt som den klassiske raglan langærmet og t-shirt, som du kan se i serien.

Den fjerde sæson af Netflix-serien bragte os også ny klassisk merch som Dustin Hendersons "Thinking Cap" og den nye karakter Argyles T-shirt fra pizzeriaet Surfer Boy Pizza, hvor han arbejder som pizzabud.

Produkter

Butik

Information