Hellfire Club

Elsker du Dungeons and Dragons, Stranger Things eller måske bare Eddie Munson? Lige meget hvad, er det tid til at blive et af medlemmerne af den nu legendariske Hellfire Club. En klub, hvis medlemmer alle går rundt i den samme episke skjorte.

Vis filtre

Per side:

I den fjerde sæson af tv-serien Stranger Things bliver vi præsenteret for den mystiske fyr Eddie Munson. Eddie er leder af den skole Hawkins High Schools officielle Dungeons & Dragons-klub, Hellfire Club. En rolle og klub, som Eddie Munson tager meget seriøst.

Medlemmerne har meget tilfælles, men en ting der skiller sig ud er, at de alle bærer den samme skjorte. Et langærmet med 3/4 lange ærmer i sort og hvidt stof. Hellfire Club-logoet er trykt på den hvide krop.

Hellfire Club tøj

Den fjerde sæson lignede resten af ​​serien. En succes!

Vi seere blev derefter introduceret til nye karakterer, især Eddie and the Hellfire Club. Det er derfor ikke overraskende, at den skjorte vi har, som er identisk med den vi ser i serien, er så utrolig populær som den er. Modellen sælger ud over hele verden i forbindelse med udgivelsen af ​​de forskellige afsnit af serien.

Vi er derfor taknemmelige for at kunne tilbyde en bred vifte af forskellige beklædningsgenstande med Hellfire Club-logoet og andre motiver inspireret af tv-serien. Her kan du selvfølgelig finde de populære langærmede, men også hættetrøjer, T-shirts, klistermærker mm.

Hvem er Eddie Munson?

Som vi skrev før, blev vi præsenteret for Eddie Munson under tv-seriens fjerde sæson. Eddie er leder af Hellfire Club, hvor blandt andre Mike, Lucas og Dustin er medlemmer. Han spiller også elektrisk guitar i bandet Corroded Coffin. I starten er Eddie en figur, som Mike og Dustin næsten virker bange for. I hvert fald når de skal fortælle dem, at Lucas ikke vil være i stand til at deltage i aftenens spilleaften i Dungeons & Dragons-brætspillet.

Men i løbet af serien opbygges et andet billede af karakteren, og hans mørke sider viser sig kun at være en overfladisk skal. Under skallen gemmer sig en omsorgsfuld og sympatisk fyr.

Det er derfor ikke så mærkeligt, at Dustin Henderson i seriens fjerde sæson har stor konkurrence fra Eddie Munson, når det kommer til at vælge sæsonens seerfavorit. Eddie som blev Dustins store forbillede.

Produkter

Butik

Information