Suntrip kläder

Køb dit Suntrip-tøj her hos Dunken og få det i god tid inden din firmatur.

Vis filtre

Per side:

Firmaturen med Suntrip.

Det er en sand familiefilmklassiker, hvor en gruppe svenskere tager ned til varmen på De Kanariske Øer og alt, hvad man normalt laver på en tur til varmen, afspejles der. En fantastisk film, som du skal se. Det er lige så relevant i dag, som da det blev skabt.

Sällskapsreasn er en svensk komediefilm, der udkom i biograferne i Sverige den 22. august 1980. Filmen er instrueret af Lasse Åberg og skrevet af Bo Jonsson og Lasse Åberg. Det er den første film i en række film, der er meget populære i Sverige og har nået kultstatus. Mange svenskere har set filmen og mange linjer fra filmen er velkendte og ofte refereret af mange svenskere.

Handlingen følger Stig-Helmer Olsson, spillet af Lasse Åberg, en gammeldags og genert svensker, som rejser til den fiktive by Nueva Estocolmo på Gran Canaria. Inden turen møder han psykiateren Dr. B. A: søn Levander, spillet af Magnus Härenstam, for at behandle sin flyskræk. Levander narrer Stig-Helmer til at smugle penge til en anden turist, Gösta Angerud, ved at bede Stig-Helmer om at levere en julegave til Levanders tante i Nueva Estocolmo. I lufthavnen i Sverige møder og bliver Stig-Helmer ven med en mand fra Norge, Ole Bramserud, spillet af Jon Skolmen. Blandt de øvrige turister er Angerud, de ugifte søstre Maj-Britt og Siv, stordrikkerne Berra og Robban, der leder efter en vinhandel ved navn Pepes Bodega, samt det nygifte og kamerabegejstrede par Storch.

Sällskapsresan er blevet en klassiker i Sverige, selvom den ikke blev taget godt imod af svenske kritikere ved premieren. Filmen var dog en stor succes i biograferne, og over 2 millioner mennesker så filmen, hvilket gør den til den mest sete svenske biograf i Sverige.

Køb Suntrip tøj her!

Vi ønsker selvfølgelig, at du kan købe dit Suntrip-tøj her hos os, og det er selvfølgelig ægte merch, vi leverer. Udover tøj finder du også et lækkert kaffekrus og den klassiske solhat.

Produkter

Butik

Information