The Big Bang Theory kläder

Her finder du alle vores The Big Bang Theory tøj.

Vi har en hel masse sjove prints fra den amerikanske humor serie The Big Bang Theory trykt på T-shirts, trøjer, sweatshirts og meget mere.

Vis filtre

Per side:

Trykt tøj fra The Big Bang Theory.

Her har vi samlet alle udskrifter fra The Big Bang Theory. Selvfølgelig er alt det officielle merchandise fra den amerikanske tv-serie. The Big Bang Theory.

Tv-serien, der har en enorm dosis nerdy humor, fik et direkte hit, da serierne premiere i 2007. I serien kan man følge de to intellektuelle geeks Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper og deres to venner Howard Wolowitz og Rajesh Koothrappali.

En sjov kendsgerning, som mange ikke ved, er at Johnny Galecki, der spiller Leonard Hofstadter, spillede rollen som Rusty Griswold i filmen. En pære til far fejrer jul, der blev udgivet i 1989.


Bazinga print på T-shirt

Et af de mest klassiske udtryk, der er kommet fra tv-serien The Big Bang Theory er karakteren Sheldon Cooper's "Bazinga".

Bazinga bruger Sheldon til at fremhæve en vittighed.

Bazinga har i tv-serien "Young Sheldon" vist sig at være et firma, der lavede vittigheder til artikler, som den unge Sheldon købte.

Selvfølgelig har vi trykt T-shirts med trykt Bazinga trykt. Udskriften er også inspireret af superhelt The Flash logo. Flash er en af ​​Sheldons favoritter, når det kommer til superhelte, og han både har kjole og drømme om at være The Flash.

Produkter

Butik

Information