Kiss kläder

Officiel merchandise fra Kiss.

Vis filtre

Per side:

Om bandet KISS

Når det legendariske band Kiss er ved at komme ind på scenen, lyder det i højttalerne "Du ønskede det bedste! Du fik det bedste! Det hotteste band i verden! KISS!" og derefter leverer bandet sin magiske musik.

Kiss er et amerikansk hårbånd dannet i 1973 i New York. Bandet bestod derefter af Paul Stanley (guitar), Gene Simmons (bas), Peter Criss (trommer) og Ace Frehley (guitar). Førstnævnte er stadig medlemmer af bandet og er også dem, der skabte Kiss sammen.

Bandet er kendt for deres make-up og teatrale scenetøj.

Kiss T-shirt og andre Kiss skjorter

T-shirten med det yndlingsband er meget klassisk og især inden for rocken. Der er det mere eller mindre standard, at rockeren har en hel flok banditter i garderoben. Som et af verdens største rockbands gennem tidene er Kiss T-shirt åbenlyst for mange rockere.

Det er derfor ikke særlig mærkeligt, at T-shirts med forskellige rockeband har vist sig lidt overalt sammen med det faktum, at slidt rockemode er blevet en almindelig mode i verden. Men her finder du ægte kys T-shirts designet som ægte bandmarscher burde være.

Hvis du vil have noget varmere, har vi i stedet forskellige typer Kiss-trøjer, hvor du kan vælge mellem hættetrøjer eller sweatshirts.

Varer med Kiss Army

Det er næppe en hemmelighed, at Kiss har en ekstremt loyal fanbase. Kiss-t-shirts, som du kan se overalt i verden, og musikken er helt tidløs. Men som mange andre bands og musikere har Kiss også sin helt egen officielle klub for fansen. Fanklubben er bandets officielle fanklub, men navnet bruges undertiden som et kaldenavn for Kiss-fans generelt. Vi taler selvfølgelig om Kiss Army.

Vi har en hel masse merchandise fra denne fanklub.

KISS tøj

Ovenfor har vi samlet alt kysstøj, vi sælger. Det er alt fra hættetrøjer til T-shirts, og alle har deres unikke tryk, hvad enten det er fra spillejobs eller turneringer eller sange, de har lavet.

Vi håber, at du kan lide alle vores Kiss-tøj.

Produkter

Butik

Information