Børn hatte

Her finder du caps i børns størrelser.

Vis filtre

Per side:

Hatte i barnestørrelser.

Her i denne kategori har vi samlet alle hatte til børn. Som du kan se, har vi stilfulde hatte med et dejligt hæng eller kun hatte, der er lidt køligere for børn. Vi arbejder konstant på at udvide vores sortiment af hatte til børn og finde hatte, der passer til de forskellige årstider. Om efteråret vil du måske have en lidt tyndere stofhue til dit barn, men når kulden bliver mere mærkbar, vil du måske have en lidt mere foret eller varm strikket hat.

Vores mål er at kunne have et bredt sortiment med både tyndere og tykkere hatte til både drenge og piger. Vi vil være i stand til at tilbyde hårde, stilfulde og behagelige hatte til børnene.

Stilfulde hatte i barnestørrelser.

Noget, der kan være svært at få fat i, er almindelige stilfulde hatte uden tryk i børnes størrelse. Vi har selvfølgelig arrangeret det for dig her, så tjek det ud og vælg hvilken farve du vil have.

Du ser alle vores hatte ovenfor.

Varme strikkede hatte i barnestørrelser.

Noget, som vi kan se en øget efterspørgsel efter, er strikkede hatte og ofte med en pomponkugle oven på hatten. Dette er et sortiment, som vi vil arbejde aktivt for konstant at forny og udvide. Her kan vi i dag tilbyde en bred vifte af bløde og varme kabelstrikkede hatte.

Vi ser den strikkede hat som en meget værdsat produktgruppe i vores sortiment af børnehatte.

Produkter

Butik

Information