Trusser uden print

Her finder du alle vores trusser, hipstere og andet undertøj til kvinder.

Vis filtre

Per side:

Grundlæggende lingeri damer.

Vi har samlet alt vores undertøj her, der ikke har noget tryk. Dette er kun for dig for at være i stand til at finde stilfuld og stilfuld lingeri, men du kan også her finde nogle andre dejlige lingeri, der muligvis ikke rigtig passer ind med udskriften på. Her har vi også det såkaldte basisundertøj, som du kan finde lidt billigere end når de skal tilberedes. Så hvis du leder efter en stor pakke trusser, er du kommet lige.

Hipstere, trusser eller streng?

Kære barn har mange navne, og når det kommer til lingeri til kvinder samles det normalt under navnet trosa, men da der er mange forskellige modeller, der passer til forskellige formål, har de forskellige modeller lidt forskellige navne.

rem

En strengtruse er et af de mindste undertøj, og når det ikke ser ud til, at du har undertøj i stramme bukser. For eksempel leggings eller træningstights er det normalt mere behageligt at bære streng.

Hippsters

Hippsters ser som regel ud til at være lidt mere behagelig trusser, da det er lidt bredere og mere behageligt og er lidt mere som trusen, men med et bredere stof på siden. Dette kan være både som en lav talje og med en højere talje.

den trusse

Den klassiske trusser er lidt af et mellemprodukt af disse to, da det er lidt smalere end hipsteren, men gemmer sig mere end strømpebuksen.

boxershorts dame

Så er der også en såkaldt model, der kaldes boxerbukser, og det svarer til herre-boxershortsen, men i strammere design end herre-boxershortsen.

Produkter

Butik

Information