Jumpsuits & bodies

Her har du alle vores jumpsuits og bodys.

Vis filtre

Per side:

Jumpsuits dame.

Kan dette være det perfekte tøj? Her har du en kombination af både top og bund i en og samme beklædning kaldes også jumpsuit.

Jumpsuit er tilgængelig både som en dejlig mys beklædningsgenstand, der er dejligt at måske skifte rundt hjemme, men også som rigtig flot og stilfuldt fest tøj. Så er det både praktisk og pænt.

Den kortere model kaldes faktisk Playsuite, men også denne er her på denne side med os, da vi ikke har det største udvalg, men har fokuseret på dem, vi synes er rigtig flotte i stedet.

Bodys dame.

En krop er i sin mest almindelige form en børnetøjsbeklædning med et knæ i bunden, men i dammen er det som en udvidet top, men det smelter sammen som et trusser.

Dette er et af de mest trendy beklædningsgenstande lige nu på damens side og har mange forskellige modeller og designs, som du måske ikke har set så meget af før.

Når beklædningen er tændt, ser du ikke meget forskel på en almindelig top eller et linned, men det er praktisk at aldrig have en skjorte, der glider op eller måske noget, som du altid vil sidde perfekt perfekt uanset.

Bodyn er ofte tilgængelig i mange forskellige modeller, da det kan være alt fra et almindeligt sort eller et leopardmønster til at gå ud og se mere ud som en sweatshirt eller festtop. Beklædningen har mange udseende og vil sandsynligvis ske endnu mere i de næste par år i dambodier.

Produkter

Butik

Information