Rock og fest kjoler

Her finder du et bredt udvalg af kjoler i mange forskellige stilarter. Unikke rockabilly kjoler, sorte kjoler med stenede prints eller stilfulde lange kjoler.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 2
Side 1 af 2

Rock og festkjoler online

Alle piger har brug for en virkelig lækker stenet kjole, og her finder du virkelig stilfulde kjoler, der er perfekte til fester eller dejlige middage. At have en dejlig kjole har næsten enhver pige, men disse er så billige, at du kan få mere. Vi har pæne kjoler med nitter og både lidt længere kjoler og korte kjoler. Vi prøver altid at få nogle pænere kjoler som de med nitter, fordi vi ved, at du kan lide det.

Rockabilly kjoler.

Vi har nu også et stort udvalg af rockabilly kjoler, som du kan se, og vi arbejder konstant på at få mere ind, da vi ved, at dette er noget, som du som kunde efterspørger, og vi arbejder altid for at bringe det nyeste og største ind modellerne til denne fantastiske mode.

Når det kommer til dametøj i Rockabilly, er to ting hovedsageligt i fokus. Håret og så er det selvfølgelig kjolen. En virkelig lækker rockabilly kjole tager hele stilen tilbage til rockens fødsel i 50'erne og 60'erne.

Her ser vi kjoler i figurskårne toppe og store svingede nederdele. Ofte har tøjet mønstre i kontrastfarver, hvor for eksempel et sort stof får hvide eller røde prikker og derefter har matchende sømme i kanterne.

De udvidede nederdele løftes ofte op af et nederdel for at få det udvidede look. Du kan næsten se foran dig, hvordan nederdelen løfter sig i en dans.

Sammenfattende er Rockabilly ikke kun en musikstil, men en hel livsstil. Kjolen er et af de tøj, der gjorde det største præg på stilen.

Rockabilly kjole er ofte forbundet med swing kjole og vice versa.

Rockabilly kjole på krumme piger.

Mange piger, der har små kurver, sidder fast i rockabilly-kjoler og den stil, der følger med denne mode. Det er ikke så underligt, at rockabilly-kjoler ofte fremhæver og løfter kurverne i stedet for at forsøge at skjule dem.

Hvis sandheden skal komme ud, ser vi næsten en stærk krøllet kvinde i en kjole med blusset nederdel, når vi tænker på Rockabilly-pige.

Men det er derfor, mange producenter af Rockabilly-kjoler vælger at fremstille kjoler i såkaldte - plus størrelser.

Brudekjole.

Kjole er langt den mest almindelige beklædning for kvinder at bære under et bryllup, og jakten på en kjole starter ofte, så snart invitationen falder i postkassen.

Bryllupper med forskellige temaer bliver mere almindelige. Det kan være alt fra farvetemaer til forskellige stilarter. Nogle almindelige bryllupstemaer, som vi ofte støder på, er biltema, rock-tema, metal-tema, vintage-tema eller bohemsk havebryllup.

Når det kommer til rockabilly og rock-tema, har vi en hel flok smukke kjoler, der kan passe. Her finder du kjoler, der tager dig tilbage til 50'erne og 60'erne føler eller stenede kjoler.

Hvis du vil være brudepige i et bryllup med tema, skal du tjekke med andre brudepiger, hvis du vil matche kjoler.

Nettets hårdeste festkjoler.

I vores sortiment af kjoler har vi en meget bred bredde med hensyn til stilarter af kjoler. Vi har enkle, stilfulde festkjoler, skullkjoler og andre stenede prints, kamouflagekjoler, kjoler til fest i kunstlæder og svungede swingkjoler.

Her finder du en kjole, der passer til den stil, du vil beholde. Kjole er et taknemmeligt tøj, der let kan bruges til fest såvel som til hverdagen.

En lige kjole kan være perfekt at tage med til stranden for at kunne trække bikini over, men den samme kjole kan stadig bæres på en aften som en festkjole. Et par stilfulde smykker og hele kjolen forvandles fra hverdagens kjole til fest.

Lange kjoler og korte kjoler online.

Leder du efter rock- og festkjoler online og lignende produkter. Alt hvad vi har på Dunken.se er i hård rock-mode, rock-udsmykning og lignende.
Du finder masser af tøj, der har deres helt egen cool stil kun her på Dunken.se.
I menuen øverst til venstre finder du flere seje produkter.

Produkter

Butik

Information