Snygga kjolar dam

Her har du alle vores flotte skørter.

Vis filtre

Per side:

Vores stilfulde nederdele dame.

Et dejligt nederdel er et kanonklæd, især om sommeren. Da det er lidt varmere, er der ikke noget mere vidunderligt at smide på end en flot nederdel. Beklædningen er også en kanon til at bære over badetøj, så du klæder dig uden at skulle bruge mange tøj, men det er nok med et nederdel og et linned, hvis du bare vil og stadig være pænt klædt, når du går fra stranden.

Vores korte nederdele.

Som du kan se, har vi korte nederdele i mange forskellige farver og typer. Her har du en slags nederdel, der måske virker lidt bedre til hverdag eller fest, fordi den er tilgængelig i stilfulde jeans modeller eller hvorfor ikke i læder look. Du kan klæde dem med begge hælsko eller hvorfor ikke et par sneakers, hvis du vil være både komfortabel, men stadig have en stilfuld stil.

Rockabilly nederdele.

Her har du en helt anden variant af nederdel mod, hvad de fleste andre bruger i dag. Det er en såkaldt swing kjørt med en masse stof og det kan godt være i prikker eller kasser.

Vi håber du finder dit yndlingsskjørt her hos os.

Om vores klippete nederdele.

Vi har her samlet nederdele i unik og stilfuld stenagtig stil. Hvor vi har nederdele med nitter, snørebånd og andet pæn samt nogle nederdele, der kan passe godt til kjoler for at få dem ud i en bredde, der får kjole til at få en helt anden form. Men det vi har rettet mod er nederdele med en stenet indstilling og har en stemning for klippen i alle dens former. Vi håber du kan lide vores rock nederdele, og hvis der er noget du undrer dig over så bare kontakt os på kundeservice, og vi håber, at vi kan hjælpe dig med din nederdel.

Produkter

Butik

Information