Shorts dame med nitter og stenet look

Du kom ind i shortsdameen. Her finder du alle vores stilfulde damer shorts.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 2
Side 1 af 2

Shorts dam.

Som du kan se, er der mange kvinder shorts at vælge imellem, men vi håber at noget passer til dig. Der er både lange shorts og kortere shorts lige efter det du leder efter.

Blød shortsdamme.

Mjukis shorts dame er en slags bløde bukser, men med betydeligt kortere ben, men har samme funktion som et par bløde bukser, da disse har funktionen til at kunne sidde komfortabelt på din krop, mens du måske vil slappe af eller hvorfor ikke bruge dem til at træne i, det er Kun dig, der bestemmer hvad du skal gøre i din shorts. Men først og fremmest kan det være rigtig dejligt, når det er lidt varmere at undgå tætte

shorts for at føle sig afslappet.

Mere nu er der kommet så mange modeller af bløde shorts, at du som pige også kan føle sig rigtig flot og iført shorts, der er i blødt stof. Den nye mode er trods alt helt afslappet og afslappet.

Rocky shorts perfekt til festivalerne.

Her hos os finder du altid et godt udvalg af stilfulde og rockede shorts i både jeans og i regelmæssige bukser. Vi har også en stor del med nitter og snørebånd for at gøre udseendet perfekt. Selvfølgelig håber vi, at du kan lide vores stilfulde shorts. Vi har altid valgt at fokusere på kvalitet, så vi håber, at du vil være tilfreds med dine nye kvinders shorts her hos os.

Shorts med høj talje.

Noget andet, der også er blevet populært, er kvinders shorts med høj talje. Disse fungerer som bukser med høj talje, men som kan være bedre egnet i sommermånederne, når det er varmere, og du ikke vil have lange ben, men kan være stilfulde, men med deres egen måde som det passer dig.

Vi har begge shorts med høj talje, der er i jeans med både slid og uden slitage.

Kort shorts dame.

Som du kan se ovenfor, er der mange kortere shorts. Du ser ofte dette med et sportigt udseende, men selvfølgelig er der også en mode med korte jeans shorts, så du kan få et alternativ til de vanlige shorts, der ikke passer til alle, men du vil have en anden stil.

Produkter

Butik

Information