Bløde shorts dæme

Vis filtre

Per side:

Bløde shorts til kvinder

Her har vi samlet vores sortiment af dameshorts lavet af lidt blødere materiale. Materialerne kan dog være forskellige, når det kommer til bløde shorts, og derfor adskiller stilen sig betydeligt. Vi har bløde dameshorts, der er lavet af bomuldsstof og som derfor ligner bløde bukser med deres behagelige og afslappede stil. Men så har vi også bløde shorts, der er lavet af flot, elegant og lækkert mønstret viskose eller polyesterstof. Disse har lidt elegant udseende.

Så der er bløde shorts til alle lejligheder. Du har behagelige bløde shorts til stille øjeblikke, når du vil have noget behageligt og afslappet. Så er der også flotte mønstrede bløde dameshorts i fine stoffer, der fungerer godt selv ved sommerfester.

Bløde shorts til både rolige og mere aktive lejligheder

Som overskriften siger, er bløde shorts et tøj, der klarer sig godt både ved rolige og lidt mere aktive lejligheder. Når du vil tage det let og bare blødgøre, er det dejligt at tage et par lidt blødere shorts på. Det samme gælder dog også, når du vil træne eller lignende, så vil du også have et blødt tøj, som du let kan bevæge dig i.

De bløde shorts er således perfekte beklædningsgenstande til både dovne og aktive dage.

Produkter

Butik

Information