Træning Toppe

Her finder du alle vores virkelig dejlige træningstoppe og sportsbh.

Vis filtre

Per side:

Træning toppe.

Ovenfor har vi samlet alle vores træningstoppe. Det er dog et navn, der måske er lidt forvirrende, da det ikke rigtig er en top, men en slags bh, der er specielt designet til at du kan træne uden besvær, og at det holder busten på plads på en anden måde end en almindelig bh og det er også meget mere behageligt end en almindelig bh. Nogle kalder sig sportsbh og andre træningstopper, men det er faktisk den samme type produkt.
Dagens træningstop er meget anderledes end hvad det begyndte at være, da det først var en BH, som du måske ikke kunne lide at træne i uden en sweater. Nu har mere og først og fremmest vores, som du finder her på siden, dejlige mønstre, der er designet til ikke at bære noget ovenfor, hvis du ikke vil, da vi har mange, der har nøjagtigt det samme pæne mønster som træningstightsen. Så det giver dig lidt mere frihed, at du kan træffe dine egne valg.

Træningsdør til kvinder.

Vi har her, på samme måde som toppe, ofte et linned, der virkelig er pænt at kombinere med dine træningstights, eller hvorfor ikke bære det i starten af ​​træningen og så måske kun have toppen, når du har varmen op lidt.
Valget er helt dit, men funktionerne er her, så du kan vælge nøjagtigt, hvordan du vælger at bære dit træningstøj.
Materialet på både træningstøjet og træningstoppene er lavet af funktionelt materiale, så de bærer fugt ud i stedet for at låse det ind. Hvilket gør det meget mere behageligt at bære, og risikoen for eksem eller lignende mindskes. Du ser mere om hvert produkt, hvad der er specielt med det pågældende tøj.

Produkter

Butik

Information