Afgrøde top

Her finder du alle vores crop tops.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 2
Side 1 af 2

Beskær top eller crop top.

Crop top virkelig accelereret i 90'erne, og siden da er trendtrøjen gået i bølger. I slutningen af ​​10'erne kunne du se en øget tendens med power-trøjer igen, og mange mærker bragte nye seje modeller ind.

Med dette kunne man se tendenser med nye modeller af magttrøjer i blonder stof og shirtlignende modeller. Disse kom aldrig rigtig i 90'erne, men udviklede sig fra de mere udviklede toppe i 00'erne og 10'erne.

Crop top med langærmet og kortærmet.

Når du tænker på en sweatshirt, vil du ofte se en kort top med et sportivt look, men faktum er, at langærmet sweatshirts i korte modeller også er kommet mere og mere frem. Selvfølgelig forbliver de sportslige figurlignende sweatshirts, men hættetrøjer, jakker og sweatshirts, der forlader maven, bliver mere og mere almindelige.

Coola crop top.

Crop top i sig selv viser en stor dosis af attitude, men mange af vores t-shirts har også dejlige detaljer, der gør dem lidt ekstra cool. Det kan være en stilfuld korsetblonder eller åbne skuldre, der giver maven et ekstra strejf af sejhed.

Mange trøjer er sort i stof og lidt stenet i stil. Men vi har også power skjorter i andre farver som hvide power skjorter og olivengrønne korte toppe.

Stramme strømpebukser giver et sporty seje look med en masse attitude.

Produkter

Butik

Information