Black Friday och Black Week

Velkommen til vores Black Friday eller måske snarere Black Week kategori. Her finder du alle vores stilfulde og praktiske produkter, der har en reduceret pris i denne periode.

Her finder du tilbud i løbet af ugen, og det vil ændre sig hver dag. Så hold øje med denne kategori hver dag i løbet af ugen.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 29
Side 1 af 29

Black Friday - Black Week SALG på Dunken.se.

Her har vi samlet vores bedste tilbud, der er på siden under Black Friday og Black Week. Vi har forsøgt at finde de mest populære produkter og give dig den absolut bedste pris, vi kan tilbyde. Der er mange forskellige tilbud, og vi har samlet dem til kvinder, mænd, børn og til hjemmet, dette for at gøre det lidt lettere for dig at se, hvad vi har at tilbyde.

Men når du handler, skal du ikke gå glip af alle de andre virkelig gode produkter, som vi har overalt på siden.

I vores sortiment både til almindelige priser og i vores kampagner under Black Week og Black Friday finder du jakker, hættetrøjer, træningstøj, T-shirts, legetøj, inventar og mere. Vi synes, vi har et bredt sortiment med noget for enhver smag.

Hvornår er Black Friday 2023?

Black Friday 2023 falder fredag ​​den 24. november.

Black Friday er altid den sidste fredag ​​i november hvert år, og i år er det præcis den 25. november. Bare Black Friday varer kun i 24 timer, selvom mange butikker trækker hele arrangementet ud til et ugelangt stunt med prisnedsættelser. Men begivenheden forventes altid at kulminere på fredag ​​og derefter indtaste det, der nu kaldes Black Weekend og derefter slutte med den klassiske Cyber ​​Monday.

Hvornår er Black Week 2023?

Black Week falder i uge 47. Mellem datoerne 20.-26. November.

Black Week er en forlængelse af Black Friday, hvor de har valgt at lade kampagnerne køre hele ugen frem for kun på fredag. Black Week begynder således på mandag samme uge som Black Friday falder. Det er også almindeligt at kalde hverdagene mandag - torsdag for Black Week, fredag ​​for Black Friday og helligdage for Black Weekend. Mange butikker lader de samme tilbud køre hele ugen, mens andre erstatter kampagnerne for de forskellige dage og perioder.
Om vores Black Week -tilbud.

Vi har også store dele af vores Black Friday -sortiment til en reklamepris hele ugen. Men det absolut mest tilbud, du finder under Black Friday.

Black Friday på tøj

Ja, her hos os finder du et meget stort udvalg af tøj, hvor du kan finde i Black Friday -perioden til rigtig gode priser. Frem for alt er der fund med dem, der er udgående produkter. Men forhåbentlig finder du din størrelse blandt disse. Så kan prisen gå helt ned til 70% eller endnu lavere.

Black Friday i Danmark

Black Friday er oprindeligt et amerikansk fænomen og falder på fredagen efter Thanksgiving. Thanksgiving falder i dag altid den fjerde torsdag i november, hvilket betyder, at Black Friday altid falder på den fjerde fredag ​​i november. Dette store salg er uden tvivl den mest aktive handelsdag i USA, og nogle steder er der totalt kaos i den fysiske handel, som bogstaveligt talt bliver fysisk til tider.

I lang tid har efter julesalg været set som Danmarks ækvivalent til Black Friday, som så er efter jul. Men sammen med globaliseringen har Black Friday som fænomen også spredt sig til hele Europa. I Danmark har vi nu taget denne tradition til os, selvom den bliver mødt med skepsis fra både forbrugere og detailhandlere.

Selvom Black Friday er et relativt nyt fænomen i Danmark, og der er mange skeptikere på dansk grund, er det stadig en kendsgerning, at omsætningen i handelen stiger hvert år. I dag ses Black Friday og især Black Week som den store start på juleindkøb i Danmark.

Efter flere år med Black Friday og Black Week er et faktum sikkert. Begge fænomener er kommet til Darnmark for at blive. Det er en ny tradition, som både handel og forbrugere bliver nødt til at leve med, uanset om de er positive eller skeptiske over for fænomenerne.

Hvad betyder Black Friday?

Black Friday falder på fredagen efter den amerikanske ferie Thanksgiving og ses som den første dag i juleindkøb. Grunden til, at traditionen har fået navnet Black Friday, diskuteres. Der er dem, der hævder, at Black Friday fik sit navn, når salget stiger så meget, at røde tal bliver sorte i handlen. Det vil sige, at du formår at vende et negativt resultat til et positivt i fredags.

En anden forklaring, der er lidt mørkere, er, at de to investorer Jay Gould og Jim Fisk i 1869 pressede guldprisen så meget op, at det forårsagede et sammenbrud på aktiemarkedet. Aktiemarkedet faldt 20%, når udenrigshandelen stoppede. Landmænd led et prisfald på 50% på deres hvede- og majsafgrøder. Dette skete i løbet af denne klassiske fredag, og "sort" er så et navn, der skulle beskrive den katastrofe og ulykke, det betød efter begivenheden i 1869.

En anden forklaring på navnet Black Friday er, at udtrykket først begyndte at blive brugt af Philadelphia -politiet i 1950'erne. Torsdag var det Thanksgiving og lørdag blev kampen "Army-Navy" spillet i amerikansk fodbold. Disse to begivenheder tiltrak ekstreme skarer af turister til byen Philadelphia, og fredag, som mange derefter havde gratis i byen, betyder det, at mange mennesker gik ud for at shoppe. Det betød, at politiet i byen i fredags tilbød store skarer, flere røvere, lommetyve og mere. Det betyder overarbejde og stress for politiet, hvilket gav dem grund til at kalde dagen "Black Friday".

Som sagt er der en konstant debat om, hvilken af ​​alle årsagerne til navnet Black Friday, der er tættest på sandheden, og det er bestemt kun tre af alle de forskellige forklaringer.

Hvad er Cyber ​​Monday?

Når fysisk handel har haft Black Friday, har e-handel haft Cyber ​​Monday. Cyber ​​Monday er den første mandag efter den amerikanske Thanksgiving -ferie. Dagen er skabt af detailhandlere for at tilskynde til gode køb online til jul.

Cyber ​​Monday anses for at være årets største dag for e-handel, selvom Black Friday's indtog på det svenske marked har betydet, at mange mennesker i stedet begynder at shoppe online på fredagen før.

I mange år blev Cyber ​​Monday betragtet som udgangspunktet for julehandel online. Noget vi nu kan se, at ugen før Cyber ​​Monday har taget overhånd. I dag er Cyber ​​Monday slutningen på denne periode med tilbud.

Cyber ​​Monday på OddSailor.dk

Cyber ​​Monday var oprindeligt e-handels egen dag og Black Friday tilhørte den fysiske handel. Men efterhånden som grænserne mellem afstand og fysisk handel er blevet mere og mere sløret, er traditioner smeltet sammen.

Ligesom den rene netbutik, som vi er på oddsailor.dk, ligger Cyber ​​Monday mindst lige så tæt på vores hjerter som fredagens event. For os er det dagen, hvor vi binder sækken sammen og justerer for at kunne levere så effektivt som muligt hele vejen frem til jul.

Selvom Cyber ​​Monday ikke er så kendt som Black Friday, er det en dag at holde styr på. Tilbuddene begynder at dukke op allerede i begyndelsen af ​​ugen før og når derefter deres højdepunkt på fredag. Hvis du vil have en chance for at drage fordel af tilbud, før produkterne løber tør for lager, bør du derfor holde styr på tidligt i perioden.

Men i løbet af Cyber ​​Monday er det vores sidste chance for at sælge, hvad der skal væk eller skubbe til det sidste, vi har som mål. Der er derfor en chance for, at vi vil styrke vores kampagner og for dig at gøre rigtige gode tilbud i løbet af SALGS sidste dag.

Du finder også Cyber ​​Monday -tilbud på denne side.

Men husk, at tilbudene vil variere hver dag, så det er ikke alt, der er tilbage til mandag.

Produkter

Butik

Information