Bomberjackor i herr och dam

Her har vi opført alle vores bomber jakker, så du nemt kan finde jakken, som du synes er bedst efter dine behov.

Vis filtre

Per side:

Om bombeflyjakken.

Nu er det igen inde for at få denne klassiske jakke, vi kalder bomberjakke. Hvilket er en slags pilotjakke, der blev brugt af amerikanske jagerpiloter med en indre farve af orage, at man nemt kunne ændre siden for lettere at blive fundet, hvis planeten var gået ned.

De fleste bomberjakker vi sælger i dag har været baseret på den klassiske model og har et mere moderne og stilfuldt udseende end deres forgænger.

Med os kan du finde bomberjakker med både indvendig beklædning i orage men også andre farver, og at de har lidt forskellige ydre stoffer og med manchetter af forskellige farver.

Den moderne bomberjakke i dame model.

Omkring 2016 fik bombeflyjakken en moderne elevator, der gjorde det til en modetøj igen. Det var da det begyndte at blive skåret ned og blive lidt pænere i modellen, hvilket gjorde jakken en perfekt jakke til at bære for et par jeans eller hvorfor ikke en kjole.

Der er mange forskellige modeller, men der er en længere variant af bomberjakken, der har gjort dette til et mellemliggende mellem en bomberjakke og en parka. Denne model blev meget populær her hos Dunken. Derefter kom der bomberjakker i satin og mange forskellige farver og alt for at passe individen.

De moderne bomberjakker i mænds model.

Det blev også en god mode i mænds modeller, da den klassiske jakke er en funktionel jakke, der er blevet brugt i krig, men også her blev den nedskaleret til at blive en lidt glattere jakke, der ikke havde så meget foder, men ville sidde lidt bedre på kroppen. Den meget bløde MA1 bomberjakke blev dog meget populær og er stadig meget eftertragtet. Dette er en model der passer bedst om vinteren og har funktionen som den klassiske jakke er med en orange inderside og solide detaljer.

Produkter

Butik

Information