Herretøj

Du er nu i hovedkategorien til mænds tøj. Du kan vælge din model fra menuen til venstre eller under siden.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 87
Side 1 af 87

Herretøj online

Her finder du alle vores stilfulde herretøj med attitude. Vi har altid rigtig mange flotte mærker og forskellige modeller med fine stykker på tøjene. Du er nu i hovedkategorien, hvor vi har samlet alt fra stilfulde t-shirts til hoodies og skjorter. For at indtaste en speciel model kan du navigere i menuen til venstre for siden eller klikke direkte ind i kategorierne via billederne.


Hvis du leder efter stilfulde killinger, vil du helt sikkert finde noget i vores brede udvalg.


Stilfuld herretøj i store størrelser

Vi ved Dunken.se ved, at det undertiden kan være meget svært at finde tøj i store størrelser, og hvis du finder tøjet i store størrelser, er de ofte specielt designet og ikke altid så tiltalende i designet. Derfor forsøger vi konstant at finde produkter, der er fremstillet i store størrelser, hvilket betyder at produkterne har samme udseende i alle størrelser.

Vi er derfor meget glade for at kunne præsentere en bred vifte af herretøj i store størrelser, som vi samlet under en og samme kategori.

Disse herretøj har samme stilfulde design som andre størrelser, men størrelser der går op i 3XL, 4XL, 5XL, 6XL og 7XL.

Vi har solgt hyggelige mænds tøj online i lang tid!

Siden starten har vi solgt mænds tøj online med rigtig flotte udskrifter og frem for alt har vi mærkevarer til mænd, der udstråler en flot dejlig indstilling. Vi har ikke tøj, du kan købe i nogen butik, men når du handler hos Dunken får du kvalitet og attitude. En af de mere vigtige dele bortset fra at kvaliteten skal være øverst, er at du skal få dit tøj hurtigt og så mener vi virkelig hurtigt. Hvis der ikke mangler noget på lager, har du allerede tøjet næste ugedag.
Vores udvalg af kølige herretøj.

Vi forsøger altid at jage lige på senatet og flotte tøj i rock mode samt klæder samlet med stort set meget attitude. Vi forsøger også at have så god en blanding som muligt med bukser, t-shirts og hoodies mv., Så du kan købe hele dit outfit her på Dunken.se. Vi håber, at du er tilfreds med alle de smukke herretøj vi har samlet, og håber at du vil prøve at købe tøj fra os.

Vi har ikke bare rock tøj

De fleste af de ting, vi har hos Dunken, er rock tøj med lækre motiver, men vi har også mere klassiske tøj og stilfulde jeans der passer til alle. Hvad alle vores tøj har til fælles er, at der er virkelig kølige tøj med masser af attitude. For eksempel kan du se på Urban Classics, som er et rigtig fantastisk mærke med meget lækre herretøj eller hvorfor ikke Dirty Hank, der har rigtig flot t-shirts og hoodies med print.


Vi forsøger at holde en bred vifte, hvor fokus er en stenagtig stil, men vi ønsker også at kunne udvide sortimentet med lidt mere stilfulde tøj med uprintet stilfuldt udseende. Noget du også kan finde mere og mere i vores sortiment er det militære tøj i form af jakker, bukser, shorts og skjorter og nogle beklædningsgenstande, der er blevet inspireret af militære beklædningsgenstande med lækker camouflage.


Camouflage tøj er blevet rigtig moderne og giver mændetøj et rigtig flot og sejt udseende.

Stilfuld skjorter til mænd

Trøjer fås i mange forskellige designs, men tøj, t-shirts, trøjer og sweatshirts vil aldrig være ude af tid. Disse klassiske beklædningsgenstande er sikre kort, der er i hver mands garderobe i dag. Vi arbejder hele tiden på at udvikle og udvide vores sortiment af trøjer, men vi kan allerede tilbyde en rigtig flot udvalg af trøjer i de forskellige designs.

Her har du herreskjorter både med og uden tryk og forskellige typer af designs som trøjer i camouflage eller sweater med kontrastfarver.

Udover den klassiske kortærmet T-shirt har du også en T-shirt med lange ærmer (longsleeve).

Alle tøj til mænd samlet sig på den ene side

Når vi har arbejdet med vores mænds sortiment, har vores mål altid været at kunne tilbyde noget for alle, uanset stil og størrelse, og at du skal kunne finde alle tøjene hos os. Her skal du kunne shoppe hele din garderobe på ét sted uden at føle at noget mangler.

Vi har nået en lang vej til at nå dette mål, men vi er aldrig helt tilfredse, men vi fortsætter med at arbejde bedre og bredere i vores sortiment.

Dunken.se bør være den eneste butik for dig og butikken, hvor du altid vil vende tilbage, når du har brug for nye herretøj. Her arbejder vi for at kunne tilbyde stilfulde, stilfulde og komfortable mænds tøj i alle størrelser i en rigtig bred vifte.

Produkter

Butik

Information