Sweatshirts herrer

Herre sweatshirts.

Her finder du sweatshirts, som vi har i mænds model. Vi har her samlet vores mest populære sweatshirt, men der er også nogle sweatshirts under TV / FILM, der ikke findes her.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 5
Side 1 af 5

Cool sweatshirts mænd!

Vi har her samlet de absolut fedeste sweatshirts til rådighed online. Vi har alt fra mærker som Tapout til Jack Daniels. Det er vigtigt ikke at gå glip af, hvem der er en sweatshirt og en langærmet shirt. Det beskrives, når du klikker på trøjen, men her har vi opført både sweatshirts og longsleeve shirts.

Hvad er en sweatshirt?

En sweatshirt er som en hættetrøje, men uden en hættetrøje kan du ganske enkelt beskrive det, men at gå lidt dybere ind i, hvad en sweatshirt er, så du kan sige, at det er en slags tyk sweater, og de er normalt bløde og komfortable, og at de er varmere end en såkaldt longsleeve. Modellen er normalt ret lige og virker lidt bedre under en jakke end for eksempel en hoodie gør.

Så sammenfattende hedder sweatshirt også en college sweater et tykkere beklædningsgenstand, som du ofte har på toppen af ​​en undertrøje. Langærmet er en undertrøje som en T-shirt fastgjort med lange ærmer.

Sweatshirt er ofte lavet af bomuld og er rund halset.

Sweatshirtens historie.

Sweatshirtet blev oprindeligt lavet som et træningsbeklædningsgenstand eller beklædningsgenstand, der anvendes til forskellige former for fysisk aktivitet. Sweatshirt begyndte at blive brugt som universitetstrøjer på amerikanske universiteter, hvor trøjen begyndte at blive trykt med universitetsnavne.

Men fra starten var det et træningsbeklædning, som du kunne trække over hovedet efter for eksempel løbeskortet.

Pullover sweatshirt.

Normalt er sweatshirten en såkaldt "pullover", hvilket betyder at trøjen er trukket over hovedet og mangler lynlås eller knapper til at åbne.

Det betyder, at den tyk sweatshirt holder varmen meget god i forhold til andre beklædningsgenstande som f.eks har lynlås.

Sweatshirt med print.

Sweatshirt har altid været et populært tøj til dem, der vil have varme tøj med tryk. Hvad gør sweatshirt et meget godt emne at printe på er manglen på lommer og sømme over for og bag.

Hvis man f.eks. Ser på en hættetrøje, har hooded sweater ofte en kængurufod på forsiden, hvilket betyder, at overfladen til trykket falder kraftigt. Sweatshirtet, som normalt har en frontside uden lommer, bliver derfor en større klud til det tryk, der skal tændes på og også lettere at påføre trykket på.

Mange af vores sweatshirts har flotte stilfulde designs fra såvel tøjmærker som tv-serier med bl.a. Gas Monkey Garage og Sons of Anarchy.

Produkter

Butik

Information