Forvert

Her finder du et af de største sortiment af rygsække fra German For Very. Højkvalitets og funktionelle rygsække med attraktive designs.

Per side:

Køb Forvert online

Vi er virkelig stolte over at kunne tilbyde en af ​​Sveriges største udvalg af rygsække fra tyske Forvert. Forvert er en producent af rygsække, hvis mål er at lave en interessant kombination af funktionalitet og stilfuldt design med en følelse af streetwear -look. Her er en række forskellige rygsække, som alle modeller har fået deres eget unikke design, mens de tilbyder en hel række smarte og funktionelle løsninger.

Forvert er den rygsæk, du vil have med dig i mange år fremover, og du vil kun værdsætte den mere og mere med tiden.

Rygsække med streetwear -look

Forvert fremstiller funktionelle rygsække. Hovedformålet med en rygsæk er at kunne bære den rigtige mængde emballage både praktisk og ergonomisk. Dette er noget Forvert godt ved, når de vælger deres forskellige modeller og designs på deres rygsække, og de vil ikke skuffe dig. Her får du flotte polstrede bærestropper, masser af bagagerum og smarte lommer.

Men noget, der også er vigtigt for Forvert, er designet med hensyn til udseende på rygsækkene. Forvert arbejder på at producere deres rygsække med et design, der giver en følelse af street og skate. Så du får ikke kun en praktisk rygsæk, men også en rigtig stil setter. Det er både rygsækkens form og farverne, der kombineres, der får rygsækkene til at se så unikke og spændende ud.

Forvert som et mærke

Forvert er et streetwear -mærke, der blev grundlagt i 1998 i det belgiske kvarter i den tyske by Köln. Forvert leverer meget tøj i streetwear, men har virkelig gjort sig bemærket, når det kommer til deres rygsække. Deres forskellige modeller og designs falder hovedsageligt i kategorierne skate, surf og street. Deres forskellige mønstre giver ofte en følelse af en kombination af natur, byliv og popkultur med inspiration fra kunst, musik, sport og litteratur.

Mærket er hovedsageligt populært i hjemlandet - Tyskland. Hvis du skulle gå på en tysk skole, ville du højst sandsynligt støde på de fleste af Forverts forskellige modeller og designs.

Produkter

Butik

Information